reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

tymonka - własnie się cały czas waham czy ją zamówić...???? jak myślisz??? Zamawiać???

oj czekam na nowy roku:)))

ja się zastanawiam czy mojemu małżowi czegoś nie zakupić, jakiś specjalnych witaminek, bo on w sumie ma dobre wyniki i od czasu do czasu łyka zwykłe witaminki, ale może trzaba mu coś specjalnego zafundować...??

reklama
Mamcia jestes nieoceniona kochana! dzięki ci:)
a ja co...ehmmm po ostatnim dołku jakos się nie mogę pozbierać, staramy się, teraz kończy się @ więc znów jest mała szansa.
zbieramy siły na nowy rok i jakies konkretne działania w kierunku ivf, narazie polecono nam kolejnego super lekarza... no nic chyba trzeba wypróbować wszelkie sposoby które się pojawiają.

Esmeralda wróciłas do nas widzę:)

Pozdrawiam wszystkie dziewuszki:)

tymonka - własnie się cały czas waham czy ją zamówić...???? jak myślisz??? Zamawiać???

oj czekam na nowy roku:)))

ja się zastanawiam czy mojemu małżowi czegoś nie zakupić, jakiś specjalnych witaminek, bo on w sumie ma dobre wyniki i od czasu do czasu łyka zwykłe witaminki, ale może trzaba mu coś specjalnego zafundować...??

Śliczna jest, zamów zamów ja też sobie zakupię:) myslę że będziesz super wyglądała. A jaki kolor ci się podoba?
co do witaminek dla m na pewno nie zaszkodzi, niech mu gwiazdka przyniesie:)

witam się przy kawie...ja i moja @.........
wczoraj o 22.20 po prysznicu zaczęłam plamic więc tampon poszedł w ruch- w nocy wstałam i rozkulała się @.
tak więc dziś 1d.c.
witaminy pozamawiane i znów bedziemy działać......

nocy cykl nowa nadzieja
nowy rok nowa szansa
bleee bleee bleee -ale cóż nam pozostał co babki;)

Tymonka dziękuję ;**

Esmeralda witaj znowu:))

Wikula-śliczneee te bluzki:))

Carola ależ nam tu słodką stópkę wstwaiłaś-
c015.gif
c015.gif

smacznej kawy-ja swoją kończę.

Dziewczyny, ale wczoraj miałam dzień…
Pojechaliśmy do Warszawy, do męża chrześniaka z prezentem. Po drodze zrobiło mi się niedobrze, gdybym miała cokolwiek w żołądku, to samochód teścia już nie byłby tak ładny :/
Potem byliśmy w Arkadii i wyjeżdżając z parkingu prawie mieliśmy stłuczkę. Babka prawie w nas przywaliła, zatrzymała się dosłownie 10 cm od naszego auta, serce miałam w gardle chyba.
W dodatku mieliśmy telefon od teściowej, że męża dziadek znowu trafił do szpitala – wczoraj wyszedł po miesiącu i wczoraj też z powrotem zabrała go karetka. Jest źle z nim. Nie wiadomo jak będzie.

Mama...szkoda,nie?Ale co tam,jeszcze dużo przed Tobą:)
Kasia,biedna współczuję tych negatywnych emocji:(
Tymonka ja mam nadzieję jeszcze na ten rok...mogłoby się udać...zostały mi 3 miesiące starań po Nowym Roku więc...
Leżę w łóżku,mąż tworzy śniadanie i kawkę:)

reklama
Carola - a czemu tylko 3 miesiące??

mama - szkoda...przytulam...

tymonka - ciekawa jestem teraz czy ta sukienka w rzeczywistości będzie wyglądała tak jak na zdjęciach...???

Do góry