reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Suzi - to super wieści, cieszę się, że jest dobrze, sytuacja opanowana:)) Super, że już wiesz kto się zgnieździl w brzuszku:)))

mama - mam nadzieję, że się nie rozłożysz! Zrób sobie na obiad cieplu rosołek, potem herbatka z cytrynką i do dzieła:)

kahaka - ja tez mam dzisiaj wieczorkiem imprezkę, idę na imieniny do teścia:)

Ojjj Wilkula ale mi ochoty narobilas na rosołek :sorry2:
No i fajnie wam z tymi imprezkami:zawstydzona/y: ja siedze w domu i nigdzie sie nie ruszam:wściekła/y: dobrze że świeta tuż za pasem to wyjdziemy do ludzi:tak:
Mamciu kuruj sie :*
Palemko. Lopciu brakuje tu Was:(

Wikula kochana,ja już do dzieła się nie garnę ;)) musi starczyć to co było..jestem połamana i pożytku ze mnie nie ma;/
ale robię tak jak piszesz-herbata z miodem i cytryną..
mam kurczaka więc może faktycznie zrobię też rosół-będę piła z kubka;)

Kahaka- dzięki..

Suzi czyli juz jakieś typy imienia macie;) i super-widzisz jest jakiś pozytyw tego ,że byłas w szpitalu-znasz płeć :)) bo z tego co pisałaś to Twój gin nie podaje jaka płeć.

Witam...
Dziewczyny proszę was o pomoc...
Jestem tu nowa...
Mam 24lata...
Ostanią miesiączke miałam 16.10 powinnam dostać teraz 13.11 i ani widu ani słychu...
Zrobiłam 3 testy i nic...
Kilka dni temu zrobiłam następnu yest i wyszedł: 1kreska mocna i 2 lekko zabariona...
2 dni temu znów powtórzyłam test i wyszedł tak samo...
Dziewczyny czy to oznacza?
Ciąże?
Bardzo bym się cieszyła,,,
pozdrawiam
andżelika

mama - ja myślałam o dzialaniu w sensie wieczornej pracy, a ty tylko o jednym:) głodnemu chleb na myśli!

Suzi - a jakie typy ma mąż:)
wiesz ja korzystam póki mogę z możliwości imprezowania, hehehe

Witam...
Dziewczyny proszę was o pomoc...
Jestem tu nowa...
Mam 24lata...
Ostanią miesiączke miałam 16.10 powinnam dostać teraz 13.11 i ani widu ani słychu...
Zrobiłam 3 testy i nic...
Kilka dni temu zrobiłam następnu yest i wyszedł: 1kreska mocna i 2 lekko zabariona...
2 dni temu znów powtórzyłam test i wyszedł tak samo...
Dziewczyny czy to oznacza?
Ciąże?
Bardzo bym się cieszyła,,,
pozdrawiam
andżelika
jezeli na teście ciążowym pojawia się druga kreska to oznacza, że jesteś w ciąży:)
zrób betę! będziesz miała pewność!

adamiadzia dziwnie ze wyszedl dopiero teraz a moze masz jakis zasniad? i dlatego okres sie spoznia? idz na bete hcg a potem do lekarza bo trudno stwierdzic okres powinien byc prawie miesaiac temu a tobie dopiero teraz test by wyszedl?

reklama
Adamadzia-tak jak pisze Wikula -zrób bete z kwi i bedziesz miała jasność-powodzenia;)))

Wikula- kurka ,no tak-ja ostatnio tylko o jednym:)) wiesz-odkąd nie robimy dziecka tylko się kochamy to mi wciąż mało;))może to moje przeziębienia jest z osłabienia ogranizmu sexem
c008.gif
c008.gif
c008.gif

a rosołek juz na gazie ;)

Suzi wyślę Ci dhe'em trochę jak już bedzie gotowy:)

Błonka witaj mamuśka ;)

Ostatnia edycja:
Do góry