reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Kasia - synuś już na chodzie :) Czekamy na wyniki do lutego!!! Nie wiem czemu tak długo? Ale jak mus, to mus. dzięki za pamięć w imieniu młodego :) Kochana jesteś! A jak tam bakłażanik się czuje?

Kahaka bułki sa ciemne jak grachamki-smaczne i z masą ziaren;) dobre na trawienie na które nie narzekam :)) od czasu jak zmieniałam pieczywo na ciemne latam po 3,4 razy :)))))

Zjola to dobrze,że syn juz na chodzie!

zjola, bakłażanik dokazuje ostatnio, co mnie cieszy bardzo, bo w ubiegłym tygodniu cicho siedział. A teraz robi mi pobudki.
Chora jest nasza słuzba zdrowia, ale nie napisałam nic odkrywczego...Mój tata był wczoraj z babcią u lekarza po skierowanie na operację kręgosłupa. Babcia ledwo chodzi, tak ją boli. I wiecie, kiedy ma się zgłosić do szpitala??? 12.02.2013 !!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y:

Kasia ja poszłam wczoraj na komisję lekarską z Oliwią,wyznaczoną miałyśmy godzinę 16.40,wiesz ile osób czekało przed nami???
Ponad 30 i żadna godzina nie obowiązuje tylko kolejka.
Poszłam od razu do domu...gdzie mam tam siedzieć z 5-6godzin,nie dość,że chora to z dzieckiem...

Kahaka - ten termin to jakaś paranoja!

Zjola - może te wyniki gdzieś do innego laboratorium wysylają albo takie procedury mają i tyle...

Carola - widzę, że coś większego cię dopadło...wracaj szybciutko do zdrowia!

Pomóżcei mi z prezentami!!! Co mam kupić mężowi, który twierdzi, że wszystko juz ma, nic nie potrzebuję i do tego nie ma jakiś określonych zainteresowań...????????????????

wikula, ja z moim mężem mam zawsze to samo :baffled: nic nie potrzebuje, ciuchów nie chce ani kosmetyków. Zamówiłam mu stację pogodową, bo już dawno mówił, że chciałby mieć, więc mam nadzieję, że mu się spodoba. Myślałam też o pendrivie. Innych pomysłów brak. Może portfel?

hej, ja tylko dzis na chwile bo mam holtery zalozone i pani mi powiedziala zebym za duzo przy kompie nie siedziala.... :)
kochane a ja co mam kupic mojemu emkowi? ksiazke o dzieciach chcialam ale czy nie za wczesnie na taki prezent pod choikne....?
ide cos w domu porobic.. buziaki misie i łapcie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
hello

mama mojemu tez kupilam cały zestawil witaminek androvit ,kwas foliowy,multiwitamine z zenszeniem ,l-karnityne,wit c i b nie kupowalam bo jest razem z l-karnityna i w tej multiwitaminie i nie chce przesadzic

Do góry