reklama
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
skierownaie zalatwione a w przychodni tyle bobasow bo szczepienia
Aleksandra:)
Zaangażowana w BB
Wikulaa-bardzo bardzo bardzo dziękuje:-):-):-) od razu mi ulżyło w czwartek odbiorę cytologie a w poniedziałek do ginekologa-endokrynologa i zobaczymy co sie ruszy i jeszcze jedno pytanko jeśli mogę, jeśli mam takie fajne wyniki to znaczy że to moje PCO jakie wynikło z usg nie potwierdza się? dzięki takim fajnym wynikom sorki ale jeszcze nie bardzo sie orientuje w tej sprawie i czasem mogę palnąć jakąś bzdurę
suzi1
Kocham Cię synuś
Witam Was kochane;-)
No i rozłożyla mnie choroba tzn przeziebienie Katar i gardlo. Wczoraj mialam isc do kardiologa, wstalam rano i o malo sie nie przewrócilam blada jak trup....dojsc do wyrka nie moglam Caly dzien przelezalam i pije syrop z cebuli,czosnku no i tableteczki na gardlo dzis juz jest lepiej ale jeszcze spedze dzionek w lozeczku
Kardiologa mam w czwartek a potem udam sie do rodzinnego
Kochane wierze bardzo mocno ze Wam wszystkim sie uda i to szybciej niz myslimy Wiele bym oddala by Wam pomoc Calym sercem jestem z Wami...
Wikula ja tez pamietam jak zaszlam aczkolwiek bylo to male zdziwko bo przeciez nastawiona bylam na histero i wszystki moje mysli skupialy sie na niej
U nas trawalo to ok 5 lat w tym 3 niepowodzenia
:-(
Na suwaczku mam ze powinnam czuc juz ruchy a ja chyba ich nie czuje...chociaz ze 2 moze 3 razy powiedziala bym ze cos mnie "smyrło" ale nie wiem czy to to!!
No i rozłożyla mnie choroba tzn przeziebienie Katar i gardlo. Wczoraj mialam isc do kardiologa, wstalam rano i o malo sie nie przewrócilam blada jak trup....dojsc do wyrka nie moglam Caly dzien przelezalam i pije syrop z cebuli,czosnku no i tableteczki na gardlo dzis juz jest lepiej ale jeszcze spedze dzionek w lozeczku
Kardiologa mam w czwartek a potem udam sie do rodzinnego
Kochane wierze bardzo mocno ze Wam wszystkim sie uda i to szybciej niz myslimy Wiele bym oddala by Wam pomoc Calym sercem jestem z Wami...
Wikula ja tez pamietam jak zaszlam aczkolwiek bylo to male zdziwko bo przeciez nastawiona bylam na histero i wszystki moje mysli skupialy sie na niej
U nas trawalo to ok 5 lat w tym 3 niepowodzenia
:-(
Na suwaczku mam ze powinnam czuc juz ruchy a ja chyba ich nie czuje...chociaz ze 2 moze 3 razy powiedziala bym ze cos mnie "smyrło" ale nie wiem czy to to!!
Ostatnia edycja:
witaj suzi - to miło, ze o nas myślisz, my też się cieszymy, że Ci się udało i kibicujemy Wam mocno ;-)żeby wszystko było okej A z jakich przyczyn miałas miec histero, bo ja mam skierowanie na hsg , myślałam, ze na histero, ale się pomyliłam ale ja na to nie chce isc ... ja nie wierze już lekarzom ...
wikulku - ja mam dziś brokułową i pierogi z kapustą i grzybami
Dziewczyny w tym miesiacu mocno podziałaślimy, od 2-3 dni mam dziwne bóle podbrzusz, jakby na @ ,ale to dużo za wczesnie, wiem, że na 99 % się nie udało, ale zawsze jest 1 %no i ten 1% trochę mnie przeraża, gdyż teraz biorę leki na ten mój brzuszek, a do tego doszło jeszcze jakies przeziebienie ( mam nadzieje, że się nie rozwinie w coś więcej ) no i musiałabym coś wziąć na to gardło, bo mnie już coraz bardziej boli ... a boje się faszerować lekami, gdyby się jakims udem udało ...
Czy to prawda, ze przez pierwsze dwa tyg do fasolki nic nie przenika ???
wikulku - ja mam dziś brokułową i pierogi z kapustą i grzybami
Dziewczyny w tym miesiacu mocno podziałaślimy, od 2-3 dni mam dziwne bóle podbrzusz, jakby na @ ,ale to dużo za wczesnie, wiem, że na 99 % się nie udało, ale zawsze jest 1 %no i ten 1% trochę mnie przeraża, gdyż teraz biorę leki na ten mój brzuszek, a do tego doszło jeszcze jakies przeziebienie ( mam nadzieje, że się nie rozwinie w coś więcej ) no i musiałabym coś wziąć na to gardło, bo mnie już coraz bardziej boli ... a boje się faszerować lekami, gdyby się jakims udem udało ...
Czy to prawda, ze przez pierwsze dwa tyg do fasolki nic nie przenika ???
mama05
prrrryy szaaaalona :))
witam sie i ja -po pracy i obraniu dzieciaków )
Palemka na początku nic nie przenika do dzidzi bo odżywia się ciałkiem żółtym bo nie ma łóżyska więc spokojnie..
potem jak jest łózysko to wszystko co zjesz ,wypijesz czy zażyjesz idzie z krwią do dzidzi..
&&&&&&&&&&&&&&& żeby sie udalo!
Kahaka no i jak tam po wizycie??
Wikula ja własnie dzis założone mam żele -końcówki pomarańczowe i bezbarwny żel + zdobienie-czarne łezki..
Aleksandra- wyniki si pozazdrościć
Zjola z czym robisz pierogi???mmmmmmm takie na słodko z masłem i cukrem bym zjadła))
Carola jak tam dziś u Ciebie ???
pozdrawiam wszystkie babolki))
poodkurzałam i biore sie za coś do jedzenia..
Palemka na początku nic nie przenika do dzidzi bo odżywia się ciałkiem żółtym bo nie ma łóżyska więc spokojnie..
potem jak jest łózysko to wszystko co zjesz ,wypijesz czy zażyjesz idzie z krwią do dzidzi..
&&&&&&&&&&&&&&& żeby sie udalo!
Kahaka no i jak tam po wizycie??
Wikula ja własnie dzis założone mam żele -końcówki pomarańczowe i bezbarwny żel + zdobienie-czarne łezki..
Aleksandra- wyniki si pozazdrościć
Zjola z czym robisz pierogi???mmmmmmm takie na słodko z masłem i cukrem bym zjadła))
Carola jak tam dziś u Ciebie ???
pozdrawiam wszystkie babolki))
poodkurzałam i biore sie za coś do jedzenia..
mama05
Suzi-nie przejmuj sie jeśli nie jesteś pewna czy juz czujesz ruchy-to każdej sprawa indywidualna..generalnie do 20t.c. powinnas poczuć-tak mówia lekarze...choć bardziej otyłe kobiety i po 20t.c. mogą nie czuć ruchów jeśli łózysko maja na przedniej ścianie brzuszka
pogłaszcz brzusio ))
Ty już wiesz kto u Ciebie mieszka???
pogłaszcz brzusio ))
Ty już wiesz kto u Ciebie mieszka???
Aleksandra - tego niestety nie wiem, zupełnie nie znam się na pco...
Mama - jeżeli dobrze zrozumiałam, to kiedyś mialam identyczne pazurki, były śiwetne!
palma - mi ginka mówiła, że przez pierwsze dwa tygodnie nie można zaszkodzić dziecku lekami, bo ja biorę metformax, którego w ciąży brać nie wolno i dlatego pytałam. Dlatego ona kazała mi dzwonić, jakby test wyszedł pozytywny
suzi - ja myśle, że masz jeszcze czas, żeby mocno poczuć ruchy dziecka!
Mama - jeżeli dobrze zrozumiałam, to kiedyś mialam identyczne pazurki, były śiwetne!
palma - mi ginka mówiła, że przez pierwsze dwa tygodnie nie można zaszkodzić dziecku lekami, bo ja biorę metformax, którego w ciąży brać nie wolno i dlatego pytałam. Dlatego ona kazała mi dzwonić, jakby test wyszedł pozytywny
suzi - ja myśle, że masz jeszcze czas, żeby mocno poczuć ruchy dziecka!
reklama
mama05
Wikula- dzięki!!
mi tez sie podobaja)
mi tez sie podobaja)
Podziel się: