reklama
G
Gość
Gość
Okaze sie jak iui wyjdzie. Lekarz mowil ze jak narazie wszystko jest dobrze.Strawbelka przepraszam ale nie wiem czy to dobre wymiary pęcherzyków czy nie !!! Nigdy bie miałam robionego monitoringu . Mam nadzieję , ze te wyniki są zadowalające dla ciebie ?
hej wrocilam i wcinam w koncu sniadanko, wiec tak zrobilam wszystkie badania krwi jakie lekarka wypisala, powtorzylam tez tsh, aha no i udalo mi sie na jutro neurologa zalatwic, mam przyjechac jak on skonczy przyjmowac i spytac sie czy mnie przyjmie, bo mam na skierowaniu napisane PILNE, no sie zobaczy
G
Gość
Gość
Lux co mam wytlumaczyc?
G
Gość
Gość
Jak narazie wszystko jest dobrze, tak powiedzial lekarz. Pecherzyki beda caly czas rosnac i iui moze byc. W czwartek, ale tez i w sobote, zalezy jak beda rosly. Co do endometrium to dziewczyny mowia ze jest dobre i ze jeszcze podrosnie.Strawbelka ja tez sie nie znam, wytlumaczysz co i jak?
No ale zobaczymy czy iui za pierwszym razem sie uda. Pewnie nie, no ale pomarzyc sobie choc przez chwile moge.
marzenia sa do spelnienia, bedzie dobrze, innej opcji nie ma !!!!Jak narazie wszystko jest dobrze, tak powiedzial lekarz. Pecherzyki beda caly czas rosnac i iui moze byc. W czwartek, ale tez i w sobote, zalezy jak beda rosly. Co do endometrium to dziewczyny mowia ze jest dobre i ze jeszcze podrosnie.
No ale zobaczymy czy iui za pierwszym razem sie uda. Pewnie nie, no ale pomarzyc sobie choc przez chwile moge.
reklama
G
Gość
Gość
Dzieki dziewczyny
Podziel się: