reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Poronienie wczesnej ciąży zasadniczo wygląda jak miesiączka tyle że jest więcej skrzepów. Tak było u mnie ale być może każdy przypadek jest inny. Czarnuszka zrób betę bo test mógł być np przeterminowany.

Pyziątko ja nie wiedziałam że ty miałaś poronienie !!! .

Widać jak czytam kuźwa , nie uważnie !!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Pyziątko ja nie wiedziałam że ty miałaś poronienie !!! .

Widać jak czytam kuźwa , nie uważnie !!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kilka lat temu takie nie potwierdzone i w zeszłym roku pod koniec listopada. Nie wymagało interwencji lekarza ale było.. to w zeszlym roku na 100% bylo poronieniem. Bardzo wczesnym bo 4-5 tygodni. Nie zdążyłam potwierdzić bo czekałam na wizytę,a w dniu robienia testu niestety poszło.... Ginka po objawach potwierdziła że ciąża była ale naturalnie się wszystko wyczyscilo i mogliśmy wrócić do starań.. Teraz gdyby się udało to pewnie będę musiała leżeć żeby utrzymać ale bez względu na to na pewno będzie warto ;)

Hej Dziewczyny:*

Lenaka pozwól ze nie skomentuje Twojego wpisu.
Lux myślałam że już nas nie czytasz i Ci przeszło... mi by przeszło.
Powinnaś być szczęśliwa ciężarna a nie potrzebnie chowasz uraze, zresztą niedawno sama przyznałas na forum ze dziecko najważniejsze, praca poczeka. Wiec o co chodzi? Po co ta złość?
Zresztą chyba każdy inteligentny człowiek widzi różnice między konstruktywna krytyka a hejtem... juz nie raz zdążyło mi się kogoś skrytykować jak i być skrytykowana ale czy przez to przestałam się udzielać i obraziłam sie na śmierć?

Chciałam się z wami pożegnać, zdecydowałam ze do sierpnia/września wstrzymuje starania o drugie dziecko.
Chciałabym się wyluzować, skupić się na synku, mężu i hobby:)
Nakrecanie się i wymyślanie objawów poważnie zaczęło mi wchodzić na dekiel:)
Pewnie ten czas wykorzystam również na wizytę u specjalisty i badania:)
Życzę wam wszystkim 2 kresek, szczęśliwych rozwiązań i spełnienia marzen!:*

Lenaka co do Teojego posta z tym hejtem...
Brzydko sie zachowalas.
Nie szkoda Ci zycia na takie zlosliwosci.
Nieporozumienie zawsze mozna wyjasnic i sie pogodzic, nie chodzi o to zeby zawsze ze wszystkimi sie zgadzac, ale trzeba umiec rozmawiac.
Troche szacunku...poszlas po bandzie...

reklama
Do góry