Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
A przy poronieniu nie powinno być mocno krwawienie????hej, witaj! pewnie cos się tam działo, ale nie udalo sie dobrze zagnieździć przykro mi.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A przy poronieniu nie powinno być mocno krwawienie????hej, witaj! pewnie cos się tam działo, ale nie udalo sie dobrze zagnieździć przykro mi.
Poronienie wczesnej ciąży zasadniczo wygląda jak miesiączka tyle że jest więcej skrzepów. Tak było u mnie ale być może każdy przypadek jest inny. Czarnuszka zrób betę bo test mógł być np przeterminowany.A przy poronieniu nie powinno być mocno krwawienie????
Poronienie wczesnej ciąży zasadniczo wygląda jak miesiączka tyle że jest więcej skrzepów. Tak było u mnie ale być może każdy przypadek jest inny. Czarnuszka zrób betę bo test mógł być np przeterminowany.
Kilka lat temu takie nie potwierdzone i w zeszłym roku pod koniec listopada. Nie wymagało interwencji lekarza ale było.. to w zeszlym roku na 100% bylo poronieniem. Bardzo wczesnym bo 4-5 tygodni. Nie zdążyłam potwierdzić bo czekałam na wizytę,a w dniu robienia testu niestety poszło.... Ginka po objawach potwierdziła że ciąża była ale naturalnie się wszystko wyczyscilo i mogliśmy wrócić do starań.. Teraz gdyby się udało to pewnie będę musiała leżeć żeby utrzymać ale bez względu na to na pewno będzie wartoPyziątko ja nie wiedziałam że ty miałaś poronienie !!! .
Widać jak czytam kuźwa , nie uważnie !!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Poronienie wczesnej ciazy wyglada jak miesiaczka.
Wlasnie mi sie zaczyna.
Madzia w domu jestem.Boże strawbelko...
A jesteś na IP?
O mój Boże kochana tak mi przykro...Poronienie wczesnej ciazy wyglada jak miesiaczka.
Wlasnie mi sie zaczyna.