reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Moja znajoma prowadzi salę przyjęć, a właściwie na dzisiaj to już cały kompleks restauracyjno-hotelowy, więc myślę że mnie gdzieś wciśnie. Tym bardziej że to jest 25km od miasta i nie mają takiego obłożenia komunijnego. A jest fajnie, bo dużo zieleni, place zabaw dla dzieci i animatorzy w komplecie.

reklama
Stukam się kawą z rana :)

Ja nadal czekam na @. Zastanawia mnie ta torbiel krwotoczna ... wczoraj gadałam ze znajomą i mówiła mi, że jak jest torbiel to owulacja była na 100%, tak jej ginka tłumaczyła i w tym cyklu zaszła w ciążę tylko musiała Dupka brać. Wczoraj to olałam, ale dzisiaj chodzi mi to po głowie ...przepuściłam to dzisiaj przez swój zalany spermą mózg i znalazłam coś takiego : Torbiel krwotoczna nie jest też zagrożeniem dla rozwijającej się ciąży, nie zaburza też w żaden sposób ani zapłodnienia komórki jajowej z plemnikiem, ani zagnieżdżenia zarodka.
Nie żebym się nakręcała, ale ostatnio codziennie czuję, że dostanę @, pobolewa mnie też ten prawy jajnik ..i jedyne co mi we łbie siedzi to ciąża pozamaciczna ...:baffled: Bo ta torbiel gdzieś w prawym jajowodzie była.
Chyba pierwszy raz czekam na @ z utęsknieniem :confused: i nawet nie wiem kiedy dostać powinnam.
Boję się też badania TSH, w tamtym roku było w normie a ja mam ciągle te same objawy ... zero apetytu, wypadają mi włosy, sucha skóra, mega senność, krwawią mi dziąsła ..ehh wrak człowieka jak nic cholera jasna ...:growl:
Obstawiany kolejny termin @ 30 stycznia, ale jak to mozliwe skoro owu była zaraz w trakcie poprzedniej @ :oo2:
Pierdolca można dostać.

Dzień dobry, dziewczynki :) ja w tym roku mam "tylko" rocznice komuni :p przeszłam to ze swoją siostrzenicą :) na rocznice też robicie imprezy czy tylko w najbliższym gronie domowników?

Super dla dzieci rewelacja.
Ludzie wariuja jak slysza komunia. Nie mowie o ilosci osob bo kazda rodzina jest inna ale o atrakcje.
Mieliśmy kiedys komunie gdzie dziewczynka miala sukienke bardziej strojna niz ja na weselu, malo tego to byla komunia z dj do 6 rano. Ba nawet cala swinia musiala być. A jak widzialam dziewczynke ( przebierana trzy razy) spiaca ze zmeczenia na sofie to mialam ochote podejsc i jebnac pijanych rodzicow

Stukam się kawą z rana :)

Ja nadal czekam na @. Zastanawia mnie ta torbiel krwotoczna ... wczoraj gadałam ze znajomą i mówiła mi, że jak jest torbiel to owulacja była na 100%, tak jej ginka tłumaczyła i w tym cyklu zaszła w ciążę tylko musiała Dupka brać. Wczoraj to olałam, ale dzisiaj chodzi mi to po głowie ...przepuściłam to dzisiaj przez swój zalany spermą mózg i znalazłam coś takiego : Torbiel krwotoczna nie jest też zagrożeniem dla rozwijającej się ciąży, nie zaburza też w żaden sposób ani zapłodnienia komórki jajowej z plemnikiem, ani zagnieżdżenia zarodka.
Nie żebym się nakręcała, ale ostatnio codziennie czuję, że dostanę @, pobolewa mnie też ten prawy jajnik ..i jedyne co mi we łbie siedzi to ciąża pozamaciczna ...:baffled: Bo ta torbiel gdzieś w prawym jajowodzie była.
Chyba pierwszy raz czekam na @ z utęsknieniem :confused: i nawet nie wiem kiedy dostać powinnam.
Boję się też badania TSH, w tamtym roku było w normie a ja mam ciągle te same objawy ... zero apetytu, wypadają mi włosy, sucha skóra, mega senność, krwawią mi dziąsła ..ehh wrak człowieka jak nic cholera jasna ...:growl:
Obstawiany kolejny termin @ 30 stycznia, ale jak to mozliwe skoro owu była zaraz w trakcie poprzedniej @ :oo2:
Pierdolca można dostać.
Masz rację, można dostać pierdolca :p może to nie tsh tylko jakieś niedobory witamin?

Witam wszystkich w ten pochmurny dzień.
<3 dla wszystkich I trochę pozytywnych wibracji.
Dzisiaj rano na wagę wskoczyłam i znowu kilka kresek w dół!!!!
Dawno taka happy nie byłam :D

Eeeee, raczej nie ... mój K to chodząca apteka z lekami bez recepty ... łykamy wit. trany, a nawet letycynę na moją kiepską pamięć ...

reklama
Nessi to tak jak u mnie, nic kompletnie :x
Ruda to dobrze, myślę, że też tak zrobimy, bo moja kieszeń ucierpiała w zeszłym roku na sukienke i impreze :p

Do góry