reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Skaba aaaa jak stosunkow udane to najlepsze :-)

Wiem cos o tym, ja mam dwoch baraci w tym jednego mlodego jeszcze bez rodziny ( 15 lat) ale moj maz ma 7 rodzenstwa :-)

O kurcze. Liczna rodzinka :). Mnie się zawsze taka marzyła i J śmieje się ze mnie, że to było podstawowe kryterium doboru męża. No coś w tym jest ;). Teraz to już wszyscy po świecie rozwaleni, ale jak jest okazja to rodzinka się odlicza i jest naprawdę wesoło :).

U nas to samo, prawie wszyscy gdzies poza Polską. Ale jak sie wesela posypia to az sie boje :-) dopiero moj i jeden brat zonaty

Ojj to będzie wyzwanie :). U nas już wszyscy poślubieni. Teraz jeszcze tylko o dzieciach marzymy. Siostra J walczy już prawie trzy lata. Mam nadzieję że ten rok będzie dla nich szczęśliwy. Druga z sióstr jeszcze się nie stara, ale może coś pomyślą.
W przyszłym roku mamy za to wyzwanie komunijne: moja Mery idzie, a oprócz tego trójka kuzynów, w tym mamy dwóch chrześniaków. Nie mam pojęcia jak my to ogarniemy :).

Ostatnia edycja:
Pomysl ze w maju w niedziele nie bedziesz obiadow robila i odrazu lepiej na sercu :-) hhaa
Robisz w domu czy gdzies w restauracji?
Twoja cora w wielu corki lyary?

Lyara to tobie sie komunia tez szykuje?

Ooo tak! Obiady, a nawet kolacje mam z głowy :):):) Na razie jeszcze nic nie zamówiłam. Trochę się waham. Dla synia robiłam w restauracji, bo rodzina liczna. Teraz myślę, że ekipa się podzieli, bo ciężko będzie objechać tyle uroczystości. Tym bardziej że odległości duże. Więc mogłabym zrobić w domu. Pomyślę jeszcze, choć czasu mało, bo już większość ma rezerwacje, bo teraz pójdzie 1,5 rocznika.

reklama
U mnie e miescie rezerwacje na komunie sa juz na dwa lata naprzód. Pozniej nie ma miejsc. Wiem cos o tym bo pracowalam w restauracji. Prawdziwe urwanie dupy :-)

Do góry