Ja również 26, wiec czekam na wieści od CiebieOlvi22- podoba mi się Twoja determinacja)))))
Ruda dzięki, ja termin mam na 26... Wiec czekam, bo jakoś wyjątkowo dziwnie czuję się w tym miesiącu...
Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja również 26, wiec czekam na wieści od CiebieOlvi22- podoba mi się Twoja determinacja)))))
Ruda dzięki, ja termin mam na 26... Wiec czekam, bo jakoś wyjątkowo dziwnie czuję się w tym miesiącu...
ja nic nie widzeDziewczyny robiłam dzisaj test ale jest problem bo nie wiem czy jest pozytywny czy negatywny !!! Bo robiłam ten elektroniczny i wyszło not pregnant ale rozwaliłem go i widać 2 kreski ( dlaczego go rozwaliłem bo okresu nadal nie mam a piersi mnie bardzo bolą a @ nawet cienia szansy ) głupia ja . Zobacz załącznik 743322
musze na lapku w domku zobaczyc, bo tu na kompie w pracy nie widzee nooLux jest taka słaba kreska z lewej strony . Zresztą w sobotę powtórzę jak @ jeszcze nie przyjdzie .
Karola- zaten trzymamy kciuku za siebie! Mam nadzieję, że będzie na "tak" [emoji6] który to Twój cykl?Ja również 26, wiec czekam na wieści od Ciebie
Szósty, zobaczymy czy jak dla innych szczęśliwyKarola- zaten trzymamy kciuku za siebie! Mam nadzieję, że będzie na "tak" [emoji6] który to Twój cykl?