reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Dziewczyny robiłam dzisaj test ale jest problem bo nie wiem czy jest pozytywny czy negatywny !!! Bo robiłam ten elektroniczny i wyszło not pregnant ale rozwaliłem go i widać 2 kreski ( dlaczego go rozwaliłem bo okresu nadal nie mam a piersi mnie bardzo bolą a @ nawet cienia szansy ) głupia ja .
ImageUploadedByForum BabyBoom1453368640.345325.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1453368640.345325.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1453368640.345325.jpg
    129,1 KB · Wyświetleń: 92
Moja koleżanka tez rozwaliła elektryczny , chodzi o to że elektryczne czasami nie pokażą ciaży jak kreska jest słaba . Sprawdze w sobote inny .i nie rozwaliłem tylko po prostu wyciągnęłam papierek testowy

Olvi22- podoba mi się Twoja determinacja;))))))
Ruda dzięki, ja termin mam na 26... Wiec czekam, bo jakoś wyjątkowo dziwnie czuję się w tym miesiącu...

Bogni oby to bylo to :-) ja nie mialam zadnych objawow. Jedynie brak plamienia a zawsze mialam na tydzien przed. No i opryszczka w pierwszej ciazy tez mialam :-)

Elektryczne mają w sobie normalny papierek testowy i podłączony jest do części elektrycznej żeby tylko pokazać ile tygodni jest się w ciaży . Wiem że to śmieszne ale ja się boję przeoczyć czegokolwiek , muszę to kontrolować , bo od pozytywnego testu muszę brać wiekszą ilośc tabletek . Tak mają kobiety po nawykowych poronieniach ;(

reklama
Do góry