reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Ruda, Fimka kiedyś pisała też ze zazywa, ale na własną rękę :)
Ja biorę folik, tran, magnez. Którąś kiedyś pisała, ze do faceta jest dobry axaren Men, ale u mnie w aptekacch nigdzie nie ma, więc odpuscilam. Co będzie to będzie

Dziewczyny, a słyszałyście może o żelu nawilżającym nieszkodliwym dla plemników/wspomagającym ruchliwość plemników? (Pre-Seed)
Jakieś doświadczenia?

Emka to jak z doświadczenia wiesz ze późno wychodziły to się nie ma co martwić. :-)

Ja tam tylko folik. Ale wiecie że wit D ma wpływ właśnie na zagniezdzanie a w tym okresie każdy dorosły powinien brak wit D może warto o tym pomyśleć jak chcecie wspomóc organizm.

Ja tam tylko folik. Ale wiecie że wit D ma wpływ właśnie na zagniezdzanie a w tym okresie każdy dorosły powinien brak wit D może warto o tym pomyśleć jak chcecie wspomóc organizm.
W tranie również jest witamina D, lub mozna kupić witaminę jako oddzielny suplement :) i fakt Wit D jest ponoć ważna podczas starań

Aniay, a gdzie go można kupić? właśnie chciałam zapytać o jakiś żel nawilżający, ponieważ te z durexa mają na opakowaniu napis, że zmniejszają ruchliwość plemników, więc jeśli jesteś w trakcie staranek to lepiej skonsultować się z lekarzem.

reklama
Do góry