reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Lux fajnie ze zrobiłaś badania, no i miejmy nadzieję że neurolog cie przyjmie.

Hime a tam po co ci tempka skoro zaraz zajdziesz :p
Ważne że się dobrze bawiliscie :-D

reklama
Hej gaba! Jak widzę jesteś tu nowa a ja nie miałam okazji Cię przywitać. :) Lekarz dość dziwny, mój to nawet jak mu powiedziałam, że test negatywny, to i tak sprawdził co tam się dzieje. No i akurat to był chyba 60 dzień cyklu i go bardzo zdziwiło, że moje endometrium nie wygląda jakbym miała dostać okres, dostałam duphaston na wywołanie. Takie moje wspomnienia. ;)
witaj:)
dziwny, taki smieszek, ja mówię że nie mam okresu, a on to co otwierać szampana? i takie różne teksty
@powinnam dostać 8 stycznia, opóznienia nigdy mi sie nie zarzały, odkąd pamietam @mam zawasze jak w zegarku, no ale testy wychodzą mi negatywne, objaów żadnych nie mam na ciąże, oprócz tego że jestem zła jak osa i wszytsko mnie wkurza, ale to chyba bardziej na @

A wiec byłam dzisiaj na becie rano jutro wyniki. Ale coś mnie tknelo a ze betę robie w klinice u mojego gina to stanęłam w kolejce i udało się się do niego dostać. Pokazałam mu testy z pre test (dzisiaj tez go robiłam i kreska taka sama jak wczoraj) ale robiłam tez inny na którym widać dwie wyraźne kreski. Wiec ciąża na pewno tylko czy się utrzyma? Powiedziałam mu ze przestają mnie bolec piersi i dał mi duphaston 4xdziennie i zbadał mnie. Mówi ze wygląda to dobrze i ze mam przestać robić testy i przyjść jutro z wynikami a w piątek drugi raz na betę.
Martwię się tymi testami ze nie ciemnieja i tym ze mnie przestaly bolec piersi

Witam dziewczynki ;) ostatnio mało się udzielałam, ale jakoś tak wymęczył mnie powrót do pracy po ponad miesięcznym urlopie :D Ja mam podobną sytuację jak Gaba, 31dc i @ nie widać, nie słychać i nie czuć ( testy w 26 i 28dc negatywne) tak więc czekamy :)

A wiec byłam dzisiaj na becie rano jutro wyniki. Ale coś mnie tknelo a ze betę robie w klinice u mojego gina to stanęłam w kolejce i udało się się do niego dostać. Pokazałam mu testy z pre test (dzisiaj tez go robiłam i kreska taka sama jak wczoraj) ale robiłam tez inny na którym widać dwie wyraźne kreski. Wiec ciąża na pewno tylko czy się utrzyma? Powiedziałam mu ze przestają mnie bolec piersi i dał mi duphaston 4xdziennie i zbadał mnie. Mówi ze wygląda to dobrze i ze mam przestać robić testy i przyjść jutro z wynikami a w piątek drugi raz na betę.
Martwię się tymi testami ze nie ciemnieja i tym ze mnie przestaly bolec piersi
i sie niczym nie denerwuj, bo nerwami sobie nie pomozesz, wazne, ze jestes pod opieka lekarza i leki bierzesz :biggrin2:

Witam dziewczynki ;) ostatnio mało się udzielałam, ale jakoś tak wymęczył mnie powrót do pracy po ponad miesięcznym urlopie :D Ja mam podobną sytuację jak Gaba, 31dc i @ nie widać, nie słychać i nie czuć ( testy w 26 i 28dc negatywne) tak więc czekamy :)
ja mam dzis wolne, wczoraj tez, ale jutro powrot do pracy, oj ciekawie to u Cb wyglada, kiedy kolejny test?

A ja od dawien dawna jadę do miasta :D Zapomniałam pisać, że zrobili nas w konia z wypłatą bo jest dopiero w czwartek... Ja z koleżanką jesteśmy mega wkurzone...
A co do torebki to właśnie z nią jadę i dziwnie się czuje no jest dość duża a ja jestem niziutka i mam ją do kolan. :D haha

reklama
Loopoila najważniejsze jest pozytywne myslenie. Nie daj się złym myślom. Będzie dobrze :-)

Hime to może przez ramię ja przewies.

Kasiula nie możesz bety zrobić?

Do góry