reklama
no sama jesem ciekawa co tam wyjdzie u tego lekarza, boje sie, ze mnie na tomograf wysle i cos wyjdzieLux fajnie ze zrobiłaś badania, no i miejmy nadzieję że neurolog cie przyjmie.
Hime a tam po co ci tempka skoro zaraz zajdziesz
Ważne że się dobrze bawiliscie
witajHej gaba! Jak widzę jesteś tu nowa a ja nie miałam okazji Cię przywitać. Lekarz dość dziwny, mój to nawet jak mu powiedziałam, że test negatywny, to i tak sprawdził co tam się dzieje. No i akurat to był chyba 60 dzień cyklu i go bardzo zdziwiło, że moje endometrium nie wygląda jakbym miała dostać okres, dostałam duphaston na wywołanie. Takie moje wspomnienia.
dziwny, taki smieszek, ja mówię że nie mam okresu, a on to co otwierać szampana? i takie różne teksty
@powinnam dostać 8 stycznia, opóznienia nigdy mi sie nie zarzały, odkąd pamietam @mam zawasze jak w zegarku, no ale testy wychodzą mi negatywne, objaów żadnych nie mam na ciąże, oprócz tego że jestem zła jak osa i wszytsko mnie wkurza, ale to chyba bardziej na @
A wiec byłam dzisiaj na becie rano jutro wyniki. Ale coś mnie tknelo a ze betę robie w klinice u mojego gina to stanęłam w kolejce i udało się się do niego dostać. Pokazałam mu testy z pre test (dzisiaj tez go robiłam i kreska taka sama jak wczoraj) ale robiłam tez inny na którym widać dwie wyraźne kreski. Wiec ciąża na pewno tylko czy się utrzyma? Powiedziałam mu ze przestają mnie bolec piersi i dał mi duphaston 4xdziennie i zbadał mnie. Mówi ze wygląda to dobrze i ze mam przestać robić testy i przyjść jutro z wynikami a w piątek drugi raz na betę.
Martwię się tymi testami ze nie ciemnieja i tym ze mnie przestaly bolec piersi
kassssssiula
Zaciekawiona BB
Witam dziewczynki ostatnio mało się udzielałam, ale jakoś tak wymęczył mnie powrót do pracy po ponad miesięcznym urlopie Ja mam podobną sytuację jak Gaba, 31dc i @ nie widać, nie słychać i nie czuć ( testy w 26 i 28dc negatywne) tak więc czekamy
i sie niczym nie denerwuj, bo nerwami sobie nie pomozesz, wazne, ze jestes pod opieka lekarza i leki bierzeszA wiec byłam dzisiaj na becie rano jutro wyniki. Ale coś mnie tknelo a ze betę robie w klinice u mojego gina to stanęłam w kolejce i udało się się do niego dostać. Pokazałam mu testy z pre test (dzisiaj tez go robiłam i kreska taka sama jak wczoraj) ale robiłam tez inny na którym widać dwie wyraźne kreski. Wiec ciąża na pewno tylko czy się utrzyma? Powiedziałam mu ze przestają mnie bolec piersi i dał mi duphaston 4xdziennie i zbadał mnie. Mówi ze wygląda to dobrze i ze mam przestać robić testy i przyjść jutro z wynikami a w piątek drugi raz na betę.
ja mam dzis wolne, wczoraj tez, ale jutro powrot do pracy, oj ciekawie to u Cb wyglada, kiedy kolejny test?Witam dziewczynki ostatnio mało się udzielałam, ale jakoś tak wymęczył mnie powrót do pracy po ponad miesięcznym urlopie Ja mam podobną sytuację jak Gaba, 31dc i @ nie widać, nie słychać i nie czuć ( testy w 26 i 28dc negatywne) tak więc czekamy
kassssssiula
Zaciekawiona BB
Jeśli do środy nie przyjdzie to w czwartek zrobie rano test żeby ewentualnie w piątek do gina skoczyćja mam dzis wolne, wczoraj tez, ale jutro powrot do pracy, oj ciekawie to u Cb wyglada, kiedy kolejny test?
L
Lad
Gość
A ja od dawien dawna jadę do miasta Zapomniałam pisać, że zrobili nas w konia z wypłatą bo jest dopiero w czwartek... Ja z koleżanką jesteśmy mega wkurzone...
A co do torebki to właśnie z nią jadę i dziwnie się czuje no jest dość duża a ja jestem niziutka i mam ją do kolan. haha
A co do torebki to właśnie z nią jadę i dziwnie się czuje no jest dość duża a ja jestem niziutka i mam ją do kolan. haha
reklama