Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jesli nie spada to moze to byc ciaza, mi sie bardzo dlugo utrzymywala wysoka, byl termin @ a ona nie spadala, potem to az parzylam taka goraca bylamDziewczyny czy podwyższony stan temperatury przed okresem to normalne?
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Ale cyce mnie nic a nic nie bolą.. A wszystkie które maja pozytywy zwracają uwagę na ten objaw najbardziej. W 10dpo to juz chyba powinny mnie bolec jakby cos było..? Gosia, niunia? Karolina, a ciebie bolą?Bertha u Ciebie może byc naprawdę za wcześnie :-)
ej to mi potrafi spasc na drugi dzien @, to dopiero jest zaaskoczenie ehhhU mnie temperatura spada dopiero kilka godzin przed @. Nie raz mi już nadziei narobiła.
To czekamy do 13-tej, tak?Bertha - ja testu dzis nie robilam skoro wczoraj czulosc 10 wyszedl negatywny a zostaly mi tylko 25 czulosc to czekam na wynik bety najwyzej zrobie w niedziele
nie musza bolec, nic Cie nie musi bolec na ciaze, prosze nie wmawiaj sobie objawow, bo sie wykonczysz moja bratowa nic nie bolala, dopiero w 6 tygodniu ją scielo i rzygala jak kotAle cyce mnie nic a nic nie bolą.. A wszystkie które maja pozytywy zwracają uwagę na ten objaw najbardziej. W 10dpo to juz chyba powinny mnie bolec jakby cos było..? Gosia, niunia? Karolina, a ciebie bolą?
Ja co najwyżej wmawiam sobie ze ich nie mamnie musza bolec, nic Cie nie musi bolec na ciaze, prosze nie wmawiaj sobie objawow, bo sie wykonczysz moja bratowa nic nie bolala, dopiero w 6 tygodniu ją scielo i rzygala jak kot