reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
no to sam poczatek, czuje, ze szybko zajdziesz, zobaczysz :biggrin2:
ChciAlabym slyszlam ze po lyzeczkowaniu jest latwiej zajsc i czasem nawet okresu mizesz 1 nie dostac ale niestety nam sie nie udalo. A ze lekarz nie kazal mi czekac 3 miesiecy wiec zaczelismy odrazu pracowac bo nie wiadomo ile nam zejdzie

I jak jestes zadowolona ? Trzeba chyba tam tez wszystko dokladnie notowac ? To chyba nie dla mnie :)
Ja mierze temperaturę i tam zapisuje, nie sprawdzam np szyjki bo nie umiem ;D jest dużo opcji, mozesz wpisywać objawy ale nie musisz :) mi się podoba to, ze zaznacza kiedy była owulacja, Masz taki detektor ciąży i tam Ci pokazuje czy Twój czas współżycia był dobry (np dzień przed owulacja lub w dzień owulacji itp), pokazuje Ci ogólnie kiedy masz dni płodne na podstawie temperatury i śluzu czy co tam zaznaczasz:) ogólnie odkąd zaczęłam używać to o wiele bardziej poznalam swój organizm :)

Ja mierze temperaturę i tam zapisuje, nie sprawdzam np szyjki bo nie umiem ;D jest dużo opcji, mozesz wpisywać objawy ale nie musisz :) mi się podoba to, ze zaznacza kiedy była owulacja, Masz taki detektor ciąży i tam Ci pokazuje czy Twój czas współżycia był dobry (np dzień przed owulacja lub w dzień owulacji itp), pokazuje Ci ogólnie kiedy masz dni płodne na podstawie temperatury i śluzu czy co tam zaznaczasz:) ogólnie odkąd zaczęłam używać to o wiele bardziej poznalam swój organizm :)
No walsnie ja tez nie umiem badac. Nie znam sie na tym , ale narazie nie bede tak mocna naciskac jak do pol roku sie nam nie uda to wtedy zaczne przykladac do tego wieksza uwage

No walsnie ja tez nie umiem badac. Nie znam sie na tym , ale narazie nie bede tak mocna naciskac jak do pol roku sie nam nie uda to wtedy zaczne przykladac do tego wieksza uwage
Nam minęło teraz 7mies. A dopiero drugi cykl mam ovufriend :) też myslalam ze uda się bez niczego ale niestety... :)

reklama
Matko ale naprpdukowalyscie. Nie ogarnaim ;D
Cos mi mignelo o ludziach nez taktu.
Kiedys bylam z m i ze znajomymi na urodzinach przyjaciolki. Jak juz Fifi byl. No i jakos tak zeszlo na temat dzieci i znajoma (nie przyjaciolka) moze myslala,ze nie slysze, ale zaczela mowic, ze dla niej dziecko w tym wieku (wtedy juz mielismy 22/23 lata bo ona w moim wieku) to jakas patologia, ze jak dziecko mozna w tym wieki zrobic i je wychowywac.

Uwierzcie mi szczęke z ziemi zbierałam długo

Do góry