reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Wiesz z organizacją ok .. jak mam popoludniowke to wstaje przed 7, zaprowadzam corcie do przedszkola, wracam, wychodzę z psem, sprzątam, gotuje i lecę do pracy. Mój mąż ma tylko pierwsze zmiany, więc odbiera młodą z przedszkola. Najgorsze jest to, ze wcale się nie widzimy a córka przeżywa .. im jest starsza to tym bardziej :(

reklama
No właśnie nie, w zasadzie nie miałam nigdy poważniejszych problemów ze zdrowiem ale te badania które robiłam w ciąży dały mi do myślenia, szkoda tylko że lekarz je zignorował. Ja się niestety zbyt dobrze nie znam, na wydruku z laboratorium moje TSH było niby w normie ale nie brali pod uwagę że byłam w ciąży, a sama dopiero niedawno się zorientowałam że coś było z wynikami nie tak. Dlatego chciałam wreszcie zrobić badania, coś by się pewnie wyjaśniło, no ale zawsze wiatr w oczy i dziś nie jest mi dane ich zrobienie.
Jak najszybciej powinnas isc do dobrego endokrynologacpo recepte na lek, z tsh 4 nie zaciazysz, ja mialam tsh2,1 i kazali zbijac w dol.

Wiesz z organizacją ok .. jak mam popoludniowke to wstaje przed 7, zaprowadzam corcie do przedszkola, wracam, wychodzę z psem, sprzątam, gotuje i lecę do pracy. Mój mąż ma tylko pierwsze zmiany, więc odbiera młodą z przedszkola. Najgorsze jest to, ze wcale się nie widzimy a córka przeżywa .. im jest starsza to tym bardziej :(
No wlasnie, to jest niesprawiedliwe. Powiem ci ze tutaj w Norwegii rodzina jest najwazniejsza i pracodawcy bardzo doceniaja mamy malych dzieci. W zasadzie nie zdarza sie zeby kobieta majaca male dzieci pracowala na popoludniowe zmiany, chyba ze sama tak sobie zazyczy. Pozostali musza sie dostosowac, bo nikt nie chce pizwolic zeby mlida mama siedziala po poludniu w pracy zamiast ze swoim dzieckiem.

Gabinet otwarty od poniedziałku wiec musze jeszczepoczdkac
Wenaa witaj ty pewnie tylko na chwilę ;-) ja bym leciała na bete

Skarba :-(
Niestety u mnie wszystko pozamykane. Czekam do poniedziałku, wtedy zdobie badanie. A jutro rano teścik. Ja wiem ze 2m starań to malutko.Ale jeszcze wczor a j myślałam że nic z tego. Rozczarowanie jest okropne. 3 mam kciuki aby się wam udało jak najszybciej. A moje żeby się potwierdziło., bo jeszcze nic pewnego. ;*

Wenaa trzymam kciuki !
Karolina93 widze ze bede testowac z toba. Termin mojej @ wypada na przyszla niedziele. Strasznie boje sie kolejnego rozczarowania.
Ja pracuje od 8-15 weekendy wolne.

Oj to maxie niezła frekwencje z tym sexem :) my aż tak nie mamy:) na szczęście wzmożona ochota samoistnie rownież w mężu stroi sie w dni około owu;) na szczęście bo kiedyś akurat sie pstrykalismy w tym czasie ;p

Sperare nie zazdroszczę rozstań z córka na całe dnie :(

NorkAn super podejście w takim razie !

reklama
No to mamanadii2 juz jestesmy we trzy. Bedziemy albo sie wszystkie razem cieszyc albo smucic. Druga polowa cykly straszniee sie dluuuzyy

Do góry