ja pracuje w stihlu, branza ogrodowa i lesna i tez mam kilentow, ktorzy potrafia mnie zjechac, obrazic, ale to sa wyjatki, reszta jest ok, ja juz wlasnie wiele razy slyszalam, ze dziewczyny na kasach sa szmacone przez klientow, bo panuje chyba takie przekonanie, ze kasjerka to glupia baba, ktora zawodowle skonczyla jak takie cos moze krzywdzicLux jako kasjerka. Praca sama w sobie nawet ok. Dziewczyny też mam fajne, nie wszystkie no ale nie każdy musi się lubić natomiast klienci ... koszmar ! Tak potrafią dac w kość, że nie wiadomo czy czasem śmiać się czy płakać. Kompletnie nas nie szanują, traktując jak szmaty do podłogi ...
reklama
Wspolczuje, ja za kazdym razem jak jestem w Polsce to widze jacy ludzie sa nieuprzejmi dla siebie nawzajem. Klienci dla ekspedientej, ale odwrotnie tez sie zdarza. Strasznie tego nie lubie, ja zawsze pidchodze z usmuechem, mowie dzien dobry dziekuje itd.Lux jako kasjerka. Praca sama w sobie nawet ok. Dziewczyny też mam fajne, nie wszystkie no ale nie każdy musi się lubić natomiast klienci ... koszmar ! Tak potrafią dac w kość, że nie wiadomo czy czasem śmiać się czy płakać. Kompletnie nas nie szanują, traktując jak szmaty do podłogi ...
tylko siedem? moj moze codziennnie rano i wieczorem a jak mam chec to i w dzien, mam czasami dosc i po prostu udaje, ze spie by dal mi spokojDokładnie, chociaż wbrew pozorom i przesądom, facet jednak to nie seks maszyna xD niestety! W tym cyklu chyba z 7 razy sie myzialismy ale od 4 dni to to już nie chce, spasował biedak xD
ja klientowi w dupsko wlaze, chocby nie wiem jak wymyslal, ale jesli mnie obrazi to strasze ochrona, bo jeden taki byl, ma zakaz wstepu do sklepu, ale sie biedak "zakochal" i odrzucilam jego zaloty i taka mala zemsta z jego strony hehehehe, bylo wesolo, teraz sie z tego smiejeWspolczuje, ja za kazdym razem jak jestem w Polsce to widze jacy ludzie sa nieuprzejmi dla siebie nawzajem. Klienci dla ekspedientej, ale odwrotnie tez sie zdarza. Strasznie tego nie lubie, ja zawsze pidchodze z usmuechem, mowie dzien dobry dziekuje itd.
ps to byl stary dziad glupi jak but
Lux tacy chsmscy klienci pokazuja jedynie ze sami sa na niskim poziomie, nie warto sie przejmowac, chyba lepiej byc dla takich jeszcze bardziej uprzejmym, to chyba zlosci jeszcze bardziej ;-p cho oaz ja nie mam doswiadczenia duzegi, na studiach pracowalam jakies 2lata jako hostessa i tylko wtedy mialam stycznosc z "klientami"
Dokładnie, chociaż wbrew pozorom i przesądom, facet jednak to nie seks maszyna xD niestety! W tym cyklu chyba z 7 razy sie myzialismy ale od 4 dni to to już nie chce, spasował biedak xD
7 razy to my na tydzień he he ..
Nie no .. przytulamy się średnio co 2 dni, czasem codziennie. Zależy od wielu czynników
W pracy mam swoich klientów, którzy sama swoją obecnością i uśmiechem poprawiają mi humor i dają siłę na resztę dnia ale są i tacy, którzy na wstępie potrafią zepsuć cały dzień .. najgorsze jest to, ze nie możemy się kłócić, podnosić głosu. Bo często gęsto trafia sie klient, ktory wysyła skargi do samej centrali bądź ze skarga na daną dziewczynę dzwoni.
Ogólnie nie jest źle. Najgorsze są godziny pracy. Różne zmiany, większość drugich. Moja córcia bardzo to przeżywa ... A mnie serce pęka
tacy sa najgorsi, tu az brat intwerweniowal, bo to jego sklep i pogonil kolesia, ale ten facet ewidentnie normalny nie jest stwierdzamLux tacy chsmscy klienci pokazuja jedynie ze sami sa na niskim poziomie, nie warto sie przejmowac, chyba lepiej byc dla takich jeszcze bardziej uprzejmym, to chyba zlosci jeszcze bardziej ;-p cho oaz ja nie mam doswiadczenia duzegi, na studiach pracowalam jakies 2lata jako hostessa i tylko wtedy mialam stycznosc z "klientami"
ja pracuje od 9-tej do 17-tej i w soboty od 9-tej do 13-tej, ale czesto mam wolne soboty takze luzik, wiesz u nas kiedys byla taka sytuacja, ze przyjechalysmy do pracy z bratowa przed 9-ta, wiec byl czad o otwarcia a klienci stoja i sie burza, ze zadzwonia do mojego taty i mu to zglosza, ze sklep zamkniety a powinien byc otwarty (gdzie bylo 10 minut do otwarcia) a bratowa mowi, ja jestm szefem, to moj sklep, slucham, chce pan skarge zlozyc? kazdy myslal, ze to sklep mojego taty, bo on przedsiebiorca i duzo tu przyjezdza robic w sklepie czy obok jak ma czas...jacy ludzie sa madrzy tam gdzie nie powinni7 razy to my na tydzień he he ..
Nie no .. przytulamy się średnio co 2 dni, czasem codziennie. Zależy od wielu czynników
W pracy mam swoich klientów, którzy sama swoją obecnością i uśmiechem poprawiają mi humor i dają siłę na resztę dnia ale są i tacy, którzy na wstępie potrafią zepsuć cały dzień .. najgorsze jest to, ze nie możemy się kłócić, podnosić głosu. Bo często gęsto trafia sie klient, ktory wysyła skargi do samej centrali bądź ze skarga na daną dziewczynę dzwoni.
Ogólnie nie jest źle. Najgorsze są godziny pracy. Różne zmiany, większość drugich. Moja córcia bardzo to przeżywa ... A mnie serce pęka
Ja pracuje różnie ... większość popoludniowek, tj. 11-19, 12-20, 13-21, 14-22. W tym miesiącu mam 3 razy 7-15 i 3 razy 8-16. Nie ciekawie .. jeden weekend w miesiącu wolny i jedna wolna niedziela, reszta pracująca. Wolne oddawane w tygodniu, ale przeważnie nigdy pod rząd.
reklama
i wez tu se dzien zorganizuj ja na szczescie niedziele mam wolneJa pracuje różnie ... większość popoludniowek, tj. 11-19, 12-20, 13-21, 14-22. W tym miesiącu mam 3 razy 7-15 i 3 razy 8-16. Nie ciekawie .. jeden weekend w miesiącu wolny i jedna wolna niedziela, reszta pracująca. Wolne oddawane w tygodniu, ale przeważnie nigdy pod rząd.