reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Strawbelka - ca125 czyli markery nowotworowe ;) bez tego gin mi nie może dac hormonów więc musiałam zrobić ;) po południu do niej jadę z wynikami i będę wiedziała co dalej :)

reklama
Hej kochane, ja już w domu :) Rano jak wstałam to ciężko było, ale ogólnie czuję się średnio :) Da się przeżyć tylko mocno boli tak od środka. Zaraz sobie ketonal wezmę i może przejdzie :)
Podobno było dużo tego wszystkiego, lekarka stwierdziła że prawdopodobnie mam za mało hormonu II fazy cyklu czyli chyba progesteron tak?
Zostaje mi czekać 3 tyg na badania histopatologiczne i później kontrola.
Nie wiem tylko, bo jak spytałam lekarza, to kazał czekać ze współżyciem aż do miesiączki, a wg opisu który dostałam od położnej trzeba odczekać dwa tygodnie.
Kurde, bolała może którąś z was też głowa po zabiegu?
Ja bym czekala do miesiaczki zeby byl pelen cykl od pocztku ;)

Karolinka to ja cię powiedziałam ;-) hurra miałam nosa ;-) leć na bete będziesz pewna ma 100 %

Mychunia nie choruje teraz częściej na zapalenie oskrzeli albo płuc? Boli cie wogole gardło? Bo mnie od wycięcia a minęło hmm 10 lat gardło bolało że 3 razy i to w tym roku dopiero

Ja miałam krwiaka całą ciążę w 6 tc dostałam takiego krwawienia że byłam pewna ze poronilam a to krwiak pękł. Później wyszedł na nowo i zniknął po porodzie

Ja bym czekala do miesiaczki zeby byl pelen cykl od pocztku ;)
Zobaczę jak się będę czuła jeszcze, na razie jakoś próbuję dojść do siebie. Boli mnie strasznie, ale mam wrażenie że już krwawienie jest o niebo mniejsze niż było...
A tak w ogóle, nie wiem jak ja to liczyłam że 2 miesiące... Od 15-20 listopada jest miesiąc a nie dwa :D Także sorry za wprowadzenie was w błąd, zresztą samą siebie też wprowadziłam :D

Strawbelka ja jej tak powiedziałam ;-) nie wiem dlaczego ale byłam tego pewna ;-)

Lyara odczekaj zwłaszcza że mówisz że boli. Ból głowy może być po znieczuleniu

Zobaczę jak się będę czuła jeszcze, na razie jakoś próbuję dojść do siebie. Boli mnie strasznie, ale mam wrażenie że już krwawienie jest o niebo mniejsze niż było...
A tak w ogóle, nie wiem jak ja to liczyłam że 2 miesiące... Od 15-20 listopada jest miesiąc a nie dwa :D Także sorry za wprowadzenie was w błąd, zresztą samą siebie też wprowadziłam :D
Oby wszystko bylo ok, trzymam kciuki za Ciebie, odpoczywaj i wracaj do zdrowka.

zrobilam na obiad kuraka w sosie smietanowym-sos domowy, pyszny, zjem chyba go nim pora obiadu dojdzie heheheh, a po okresie nie ma juz sladu, szybko se poszedl :biggrin2:

image.jpeg

Załączniki

• image.jpeg
    image.jpeg
    764,8 KB · Wyświetleń: 153
reklama
Do góry