PatiMyszka1991
Fanka BB :)
Strawbelka - ca125 czyli markery nowotworowe bez tego gin mi nie może dac hormonów więc musiałam zrobić po południu do niej jadę z wynikami i będę wiedziała co dalej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bym czekala do miesiaczki zeby byl pelen cykl od pocztkuHej kochane, ja już w domu Rano jak wstałam to ciężko było, ale ogólnie czuję się średnio Da się przeżyć tylko mocno boli tak od środka. Zaraz sobie ketonal wezmę i może przejdzie
Podobno było dużo tego wszystkiego, lekarka stwierdziła że prawdopodobnie mam za mało hormonu II fazy cyklu czyli chyba progesteron tak?
Zostaje mi czekać 3 tyg na badania histopatologiczne i później kontrola.
Nie wiem tylko, bo jak spytałam lekarza, to kazał czekać ze współżyciem aż do miesiączki, a wg opisu który dostałam od położnej trzeba odczekać dwa tygodnie.
Kurde, bolała może którąś z was też głowa po zabiegu?
Zobaczę jak się będę czuła jeszcze, na razie jakoś próbuję dojść do siebie. Boli mnie strasznie, ale mam wrażenie że już krwawienie jest o niebo mniejsze niż było...Ja bym czekala do miesiaczki zeby byl pelen cykl od pocztku
Oby wszystko bylo ok, trzymam kciuki za Ciebie, odpoczywaj i wracaj do zdrowka.Zobaczę jak się będę czuła jeszcze, na razie jakoś próbuję dojść do siebie. Boli mnie strasznie, ale mam wrażenie że już krwawienie jest o niebo mniejsze niż było...
A tak w ogóle, nie wiem jak ja to liczyłam że 2 miesiące... Od 15-20 listopada jest miesiąc a nie dwa Także sorry za wprowadzenie was w błąd, zresztą samą siebie też wprowadziłam
A ja zem głodna !!!zrobilam na obiad kuraka w sosie smietanowym-sos domowy, pyszny, zjem chyba go nim pora obiadu dojdzie heheheh, a po okresie nie ma juz sladu, szybko se poszedl