reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

W ok. 31dc miałam 850 , a po weekendzie czyli po 3 dniach 2700

Dowiedziałam sie w 8t3d, ze od ok 2 tyg sie nie rozwija... A wlasnie 2 tyg wcześniej usłyszałam pierwszy raz serduszko.
Czyli zatrzymala sie w 6 tyg i pare dni. Moja tez sie tak zatrzymala. Beta nam podobnie rosla, albo moja nawet wiecej, bo moja wzrastala o 300% w ciagu 2 dni. W pierwszej ciazy zdazylam zobaczyc serduszko. Po becie lekarz sugerowal ze moga byc bluzniaki, ale usg wykluczylo. Druga ciaza, beta wzrastala rak samo, ciaza zatrzymala sie wczesniej, beta urosla do 300. U mnie winne sa komorki nk, one mi zabily zarodek. Ty mialam krwiaka wiec raczej odpada. Kumatego masz lekarza? Jak sredniak to zmieniaj na porzadnego.

reklama
Czyli zatrzymala sie w 6 tyg i pare dni. Moja tez sie tak zatrzymala. Beta nam podobnie rosla, albo moja nawet wiecej, bo moja wzrastala o 300% w ciagu 2 dni. W pierwszej ciazy zdazylam zobaczyc serduszko. Po becie lekarz sugerowal ze moga byc bluzniaki, ale usg wykluczylo. Druga ciaza, beta wzrastala rak samo, ciaza zatrzymala sie wczesniej, beta urosla do 300. U mnie winne sa komorki nk, one mi zabily zarodek. Ty mialam krwiaka wiec raczej odpada. Kumatego masz lekarza? Jak sredniak to zmieniaj na porzadnego.
Na tak wczesnym etapie wine za porobienia najczesciej ponosi immunologia, albo poprostu pech. U Ciebie ten krwiak mnie zastanawia.

Dziewczyny, jedna z Was mi powiedziała ze 11 dc mogłam zaskoczyć z owu a ze 13 dc mogło byc zagnieżdżenie i sobie pomyslałam ze minął tydzień od owego "zagnieżdżenia" wiec zrobię sobie test... I jest druga bladziutki kreska ale widać ja. Kochane i niby mam jeszcze płodne wg kalendarza myślicie ze to mi mogło dać fałszywie pozytywny wynik? Czy nawet jeśli jestem w ciąży (aaaaa!) to na takim etapie kwas foliowy wystarczy ? Biorę już od tygodnia i tak

Karolina aaa ! Oby to było to ! Wklej zdjęcie ;)

Strawbelka - jak tam kochana ?
Karolina - wow szybko :szok: by było.
niunians - jak samopoczucie przed testowankiem ?

Pisałyście coś o papierosach, ja starałam się długi czas z nimi rozstać, pomógł mi e-papieros. Teraz też sobie dymka puszczam ale na płynie smakowym bez nikotyny... schodziłam stopniowo od 15 mg do zera przez dłuższy czas. Ale chęć ''pociumania'' zostaje w stresujących momentach. Na szczęscie odpycha mnie od zwykłych papierosów - a tych nie palę od 7 lat już. Trzymam kciuki za tych co walczą z nałogiem bo to ciężka walka jest :tak:

Stukam się kawusią z tymi co piją a już w szczególności z migrenowcami!

Bertha jeszcze mi przyszlo do glowy cos, bo ten lek co bralas to jest na rozrzedzenie krwi i moze dlatego zrobil sie krwiak. No ja teraz tez biore acard, a to w sumie to samo, a jak zajde to jeszcze zastrzyki w brzuch z heparyny.

Zagniezdzanie jest zwykle ok 6 dpo +/- 3 dni wiec jesli mialas wczesnie to moze jest szansa. Ale pewnosci nikt ci nie da. Ja bym powtorzyla w sobote.
Super... Moj test taki czuly nie byl ;) a z jakiej firmy ?
Dokladnie zagniezdzanie zwykle trwa od 7-12 dni. W ciagu 2 dni zagniezdzanie??? Nierealne.

Heloł kochane ;) melduję, że badania krwi zrobione, wyniki przed 16 będą, więc z wynikami do gin i pewnie od dzisiaj hormony ;) a teraz Patka idzie dalej spać, bo trzeba się wyspać ile wlezie przed 24h zmianą w pracy :p

reklama
Do góry