reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
W związku z tym ze jutro mogę nie mieć na nic czasu

Chciałabym złożyć Wam najserdeczniejsze życzenia dużo zdrowia radości szczescia świat w gronie najbliższych uśmiechu na twarzy :*

Dobijcie. ..Maly nie spal od polnocy do 3 prawie. ..a ja sie potem obudziłam 4.20 i nie spalam juz do rana

Wesołych Swiat wszystkim !!! I oby spełniły sie Wasze marzenia w postaci 2 kresek a jak juz macie 2 kreseczki to zycze nudnej ciazy ! ale przedewszystkim zdrowej.

A teraz mam pytanie do tych doswiadczonych z dentysta i ciąża jezeli mam zrobionego jednego kanała i nie skonczonego zeba to to nie zagrozi ciąży? Co sadzicie ?

mamaNadii2 - mam podobny problem! Tydzień temu dentystka wsadzila mi tlenek do zęba, dzwonilam do niej i mowila ze to ciąży nie grozi. Ale jesli masz truciznę to nie wiem, najlepiej zadzwon od razu do dentystki i zapytaj ;)

Zdjęcie zrobione przed chwilą, jak wysechł to jakby wyraźniejsza ta kreska :)

Załączniki

• 12404330_994271263967105_1794086792_n.jpg
    12404330_994271263967105_1794086792_n.jpg
    38,6 KB · Wyświetleń: 59
Boże jak nie mogę się doczekać by zadzwonić do swojej ginekolog, już bym chciała znać termin wizyty :) :) o 14 dopiero odbiera telefony....@ nadal nie ma więc chyba będzie dobrze, nic nie boli, nic nie kłuje :) temperaturę przestałam mierzyć, nie chce się stresować.

reklama
Bertha głową do góry :-)

Fimka super wieści :-D

Bertha skąd się tak znasz na owulacji? ;-) Fajnie wiedzieć.

Mika nie przyjdzie ;-)

MamaNadii dziewczyna na innym wątku robiła kanałowe leczenie w w pierwszym trymestrze ale bez znieczulenia.

Do góry