reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Hej laseczki! Długoooo mnie nie było, ale tak jak wspominałam wcześniej, masa przygotowań przed ślubem i czasu brak :(
Gratulacje wam dziewczynki, tym co się udało! :)
A więc: 14 dzień cyklu, test owu pozytywny :) poza tym, byłam dziś u gina, wyniki odebrałam, tsh i prolaktyna w normie, duphaston mi przepisał i teraz tylko działać! :D

Dziękuję Wam za miłe powitanie. :-)
mychunia no właśnie,znamy się! :D Chyba ze staraczek 2013,ale mogę się mylić...:zawstydzona/y:
Pasta jajeczna gotowa,czekam na P.,aż wróci do domu i lecę do wanny. W końcu relaks!!:-D

Cześć dziewczyny. ;-) Piszę tu już chyba po raz drugi.. mam 2 dzieci i chciałabym mieć trzecie. Mój poprzedni wpis był generalnie o tym samym,natomiast nie byłam do końca pewna. Wiecie... z dwójką czasem bywa ciężko,a co dopiero trójeczka.;-) Ale wierzę,że dam radę. Tym razem jestem zdeterminowana i już nie "zdezerteruję" z tego forum.:-D:-D:-D
A dlaczego na staraczkach jestem? Ano dlatego,że o ile z Sarą poszło szybko (1 cykl),tak z Alexem już niekoniecznie...starania zaczęłam jakoś bodajże w 2012 roku,pod koniec...mimo wszystko udało się i w 2015,w czerwcu,urodziłam. :-) Dlatego też zdaję sobie sprawę,że mogą być problemy i na ciążę będę musiała poczekać. Tym razem na 100% jestem pewna. I mimo tego,że młody ma dopiero niespełna pół roku,uważam,że to dobry czas na trzecie dziecko.
A teraz lecę robić pastę jajeczną,bo obiecuję już mojemu P.od tygodnia. ;)
Witaj! Js tez marze o trojce, jak by dalo rade to i czworka bylaby ok :-) ale poki co pracujemy nad pierwszym. Powodzenia w Waszych staraniach :-)

Mychunia u mnie karpatka zawsze znika szybciej niz sie robi . zawsze robie w okresie noworocznym :)
Podziwiam mamy ktore maja 3 i wiecej dzieciaczkow. Jak wy to ogarniacie i pewnie jeszcze dom na glowie. Ja to raczej poprzestane na parce ;)

reklama
hej!
ja juz mam wyniki, niestety słabizna, beta hcg = 1.31.. czyli nic nie ma.
teraz juz sie uspokajam i nie bede sie nakrecac. czekam na @ w okolicach czwartku..

Do góry