Tez bym chetnie dolaczyla :-)Ruda - tak mam fb i chciałabym dołączyć
reklama
Cześć dziewczyny. ;-) Piszę tu już chyba po raz drugi.. mam 2 dzieci i chciałabym mieć trzecie. Mój poprzedni wpis był generalnie o tym samym,natomiast nie byłam do końca pewna. Wiecie... z dwójką czasem bywa ciężko,a co dopiero trójeczka.;-) Ale wierzę,że dam radę. Tym razem jestem zdeterminowana i już nie "zdezerteruję" z tego forum.
A dlaczego na staraczkach jestem? Ano dlatego,że o ile z Sarą poszło szybko (1 cykl),tak z Alexem już niekoniecznie...starania zaczęłam jakoś bodajże w 2012 roku,pod koniec...mimo wszystko udało się i w 2015,w czerwcu,urodziłam. :-) Dlatego też zdaję sobie sprawę,że mogą być problemy i na ciążę będę musiała poczekać. Tym razem na 100% jestem pewna. I mimo tego,że młody ma dopiero niespełna pół roku,uważam,że to dobry czas na trzecie dziecko.
A teraz lecę robić pastę jajeczną,bo obiecuję już mojemu P.od tygodnia.
A dlaczego na staraczkach jestem? Ano dlatego,że o ile z Sarą poszło szybko (1 cykl),tak z Alexem już niekoniecznie...starania zaczęłam jakoś bodajże w 2012 roku,pod koniec...mimo wszystko udało się i w 2015,w czerwcu,urodziłam. :-) Dlatego też zdaję sobie sprawę,że mogą być problemy i na ciążę będę musiała poczekać. Tym razem na 100% jestem pewna. I mimo tego,że młody ma dopiero niespełna pół roku,uważam,że to dobry czas na trzecie dziecko.
A teraz lecę robić pastę jajeczną,bo obiecuję już mojemu P.od tygodnia.
Lyara chciałbym cię pocieszyć moja mama miala ten zabieg oczyszczania właśnie ze względu na bardzo długie krwawienie. Jeden dzień i było po strachu nic nie bolało a tez się bała iść. Teraz juz jest wszystko w porządku i z toba będzie tak samo. Nie martw się i umów się na zabieg [emoji4]Hej
Gratuluję dziewczynom Spokojnej i bezproblemowej ciąży
Zaglądam, czytam, ale jakoś nie mam weny na pisanie... Bo i o czym tu pisać... Od 3 tygodni mam okres, nie staramy się w ogóle no bo jak... Na ten cholerny zabieg nie poszłam bo się boję... Miałam w domu tabletki Cyclonamine, kiedyś jak miałam za długi okres to lekarz kazał po 3x po 2 tabletki brać i łykam z nadzieją że mi samo przejdzie W ogóle łapię strasznego doła, nie mam sił na nic, męczy mnie to wszystko... Nogi, ta pieprzona miesiączka, na dodatek miałam nadzieję że na tych lekach na tarczyce cokolwiek schudnę a tu nic Wciąż tylle samo, boję się że mam za małą dawkę... Dzisiaj spałam 12 godzin, prawie codziennie tyle śpię, nie mam sił na kąpiel, sprzątanie, na nic :-(
Przepraszam, nie powinnam wam tu zamulać, tyle tu radości ostatnio a ja smęcę...
Jak czytam o waszych testach, o ovu to aż mnie żal trochę ściska że ja nie mogę, że stoimy w miejscu... A nawet jak się kiedyś skończy okres to też nie wiem kiedy ovu kiedy następna @... A mam czas tylko do marca, później odpadają jakiekolwiek starania:-( Ehh
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Lyara leć do ginekologa i nie ma się czego bać. Głowa do góry. Porob badania bo jeśli jesteś taka śpiąca to masz źle dobrane leki
Odpowiem wam obu Ostatnio jak byłam 10.11 to miałam TSH 4,87 ale leki brane dopiero chyba od półtora tygodnia. I mam się zgłosić za 5 tyg więc jakoś niedługo powinnam iść do niego. Dał mi na początek 100 Euthyroxu, ale czuję że ta dawka to chyba mało, żadnej poprawy w nastroju... A mam chorobę HashimotoLyara a masz niedoczynnosc? A moze masz zle dobrane leki przez endo? Moze idz i sprawdz czy cos sie zmienilo w wynikach odkad sie leczysz.
A dlugo juz sie leczysz u endokryn?
Lekarka u której byłam dała mi od ręki skierowanie na ten zabieg, ale jakoś się go boję... Dzwoniłam wtedy w piątek do szpitala to stwierdzili że mam przyjechać między 9-14 w tygodniu i dopiero się umówić na termin zabiegu... Mam stresa jak to tam będzie wyglądało i w ogóle... Przecież jak ja cały czas krwawię, a oni będą mi kazali gdzieś łazić bez bielizny... już raz tak miałam po porodzie, wstyd jak cholera, nie chcę tego znowu przeżywać A te leki co biorę to raczej nie zaszkodzą, chyba...Idz koniecznie do lekatza, nie probuj leczyc sie sama bo jeszcze szkod sobie wiekszych narobisz, nie ma co sie dziwic ze nie masz na nic sily skoro krwawisz od 3tyg, jeszcze anemii sie nabawisz. Do lekarza!
Wiem, wiem... Wielu kobietom to pomaga...Ale mimo wszystko stres i strach jest i nie potrafię go zwalczyć...Lyara chciałbym cię pocieszyć moja mama miala ten zabieg oczyszczania właśnie ze względu na bardzo długie krwawienie. Jeden dzień i było po strachu nic nie bolało a tez się bała iść. Teraz juz jest wszystko w porządku i z toba będzie tak samo. Nie martw się i umów się na zabieg [emoji4]
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Ankaka czekamy razem z Toba
Karotka witamy ponownie
Layra to na poprawe musisz jeszcze troche czekac
Euthyrox ja przy pocztkach bralam 150 a pozniej schodzilam w dol. Najlepiej tak do. Tsh 1- 1.5 zwlaszcza jak sie starasz o dzidzie
Karotka witamy ponownie
Layra to na poprawe musisz jeszcze troche czekac
Euthyrox ja przy pocztkach bralam 150 a pozniej schodzilam w dol. Najlepiej tak do. Tsh 1- 1.5 zwlaszcza jak sie starasz o dzidzie
reklama
PatiMyszka1991
Fanka BB :)
Karotka - witamy
Ankaka - czekam z niecierpliwością i kciuki trzymam &&&
Ja już w pracy, ciasteczka mam ze sobą i biorę się za wcinanie
Ankaka - czekam z niecierpliwością i kciuki trzymam &&&
Ja już w pracy, ciasteczka mam ze sobą i biorę się za wcinanie