reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Ale dzisiaj aie rozpisalyscie. Nie nadazam nadrabiac.
Trzymam kciuki za te testujace.
Przykro sluchac o zalamaniu facetow. Dlatego ja wogole nie mowie o staraniach tylko po prostu mam wieksza ochote niz zwykle ;) haha
My z M poznalismy sie przez internet na portalu randkowym i pisalismy ze soba 3 msc przed pierwszym spotkaniem. Najlepsze jest to ze jak sie okazalo po pierwszym spotkaniu to bylismy sasiadami i mieszkalismy od dziecka w blokach kolo siebie. Po pol roku byly oswiadczyny i po roku slub :)
Teraz juz 7 lat po slubie:)

reklama
Ale dzisiaj aie rozpisalyscie. Nie nadazam nadrabiac.
Trzymam kciuki za te testujace.
Przykro sluchac o zalamaniu facetow. Dlatego ja wogole nie mowie o staraniach tylko po prostu mam wieksza ochote niz zwykle ;) haha
My z M poznalismy sie przez internet na portalu randkowym i pisalismy ze soba 3 msc przed pierwszym spotkaniem. Najlepsze jest to ze jak sie okazalo po pierwszym spotkaniu to bylismy sasiadami i mieszkalismy od dziecka w blokach kolo siebie. Po pol roku byly oswiadczyny i po roku slub :)
Teraz juz 7 lat po slubie:)
No proszę jaka historia :-) a ja nigdy nie wierzylam w znajomosci z takich portali randkowych. Ja swojego G poznalam tradycyjnie. W sumie poznalismy sie przez wspolnych znajomych, znalam jego byla wczesniej niz jego samego, a jak sie widzielusmy pierszy raz to jescze z nia byl, pare miesidcy potem sie rozstali a piszoszlismy na puerwsza randke, po pol roku oswiadczyny, 2lata po oswiadcxynach slub :-)

Ja ze swoim obecnym mezulkuem poznalam sie w sylwestra bylam bardzo mloda nie mialam nawet 16 lat , jestesmy ze soba do dzis :) jest ode mnie 8 lat starszy. Jestemy razem juz 10 lat prawoe a w czerwu bedziemy obchodzic 7 rocznice slubu :)

Kochane ale mam pomysla. Moze by tak zalozyc konto na gmailu grupowe i na dysku google te przepisy dodawac i rozne inne rzeczy? :) wtedy wszystko by bylo w jednym miejscu :)

Ps. Wynikow jeszcze nie ma

Hej :)
Gratuluję dziewczynom :) Spokojnej i bezproblemowej ciąży :tak:
Zaglądam, czytam, ale jakoś nie mam weny na pisanie... Bo i o czym tu pisać... Od 3 tygodni mam okres, nie staramy się w ogóle no bo jak... Na ten cholerny zabieg nie poszłam bo się boję... Miałam w domu tabletki Cyclonamine, kiedyś jak miałam za długi okres to lekarz kazał po 3x po 2 tabletki brać i łykam z nadzieją że mi samo przejdzie :( W ogóle łapię strasznego doła, nie mam sił na nic, męczy mnie to wszystko... Nogi, ta pieprzona miesiączka, na dodatek miałam nadzieję że na tych lekach na tarczyce cokolwiek schudnę a tu nic :( Wciąż tylle samo, boję się że mam za małą dawkę... Dzisiaj spałam 12 godzin, prawie codziennie tyle śpię, nie mam sił na kąpiel, sprzątanie, na nic :-(
Przepraszam, nie powinnam wam tu zamulać, tyle tu radości ostatnio a ja smęcę...
Jak czytam o waszych testach, o ovu to aż mnie żal trochę ściska że ja nie mogę, że stoimy w miejscu... A nawet jak się kiedyś skończy okres to też nie wiem kiedy ovu kiedy następna @... A mam czas tylko do marca, później odpadają jakiekolwiek starania:-( Ehh

Lyara leć do ginekologa i nie ma się czego bać. Głowa do góry. Porob badania bo jeśli jesteś taka śpiąca to masz źle dobrane leki

reklama
Lyara a masz niedoczynnosc? A moze masz zle dobrane leki przez endo? Moze idz i sprawdz czy cos sie zmienilo w wynikach odkad sie leczysz.
A dlugo juz sie leczysz u endokryn?

Do góry