reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Ja sobie też poryczalam teraz podnosze cztery litery i idę ćwiczyć. Może to znak że muszę jeszcze schudnąć

Mialam ostatnio tak samo, zrobilam test bo okres spoznial mi sie 1 dzien, test negatywny i normalnie bir bylam w stanie powstrzymac lez, az myslalam ze do pracy nie pojde ale jakos sie pozbieralam. Uda sie innym razem. W koncu sie uda

Ruda następnym razem @ nie przyjdzie :-D
Ja też już myślałam, że na święta będę w ciąży , a tu d...a i do roboty wracać muszę od końca stycznia :-( i mojego skarba na pół dnia muszę zostawić niestety.
Teraz czekam z niecierpliwością 10 dni na usg, a 14 mam wizytę u gina , a czas się tak ciągnie, że chyba jajko zniosę:-)

Jak to powtarza mój M odkąd zaczęły się rozmowy o dziecku: "My nie damy rady?" ;) bo cały czas mu powtarzam, ze to nie tak łatwo, ze pewnie to sporo czasu potrwa... więc teraz mówię tobie: Ty nie dasz rady? ;) jak nie ten, to następny ;) kiedyś w końcu musi się udać! :*

reklama
Do góry