reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Apostrofa ale.mi sie nie zakrecilo w glowie :) tylko tak zakulo mocno:)
O to moze tez sie nadaje do szycia :D

Jabtez mam maszynę ale narazie obszylam tylko firanki ale to i tak było święto narodowe. Trochę to polubilam.
Poród wspomina bardzo dobrze. Wręcz opowiadam o nim każdemu kto chce słuchać. Parlamentu trochę dłużej ale dziecko od momentu pojawienia się włosków wyszło na świat w minutę:). Ale to ból przy mierzeniu rozwarcia pamiętam do dziś. Był okropny.

reklama
ankaka - a faktycznie, coś pokręciłam wczoraj.
Pewnie, że się nadajesz! Mnie to bardzo relaksuje i cieszy, aczkolwiek ja ciągle z tych początkujących! Teraz obczajam overlock, bo ta nowa maszyna ma ścieg dwunitkowy overlokowy... ale ciągle mi zrywa górną nitkę. I nie mogę się z tym uporać. Strasznie to frustrujące jest!!!

Dzisiaj już mnie jakby brzuch boli i wczorajsza nadzieja, że MOŻE się udało, wzięła w łeb. Wygląda na to, że tylko spóźni mi się okres.

Dziewczyny, zauwazylam dzis u siebie duzo kremowego ciagnacego sluzu a wczoraj pobolewalo mnie podbrzusze. Wg moich obliczen jutro owulacja. Musze sie ostro brac za meza:D
I bardzo Wam dziekuje za wsparcie slowne w mojej sprawie!:*

To MO chcialam powiedzieć Apostrofo! Mnie kilka dni przed okresem bolal JK na okres i boli do teraz!!!!! Choć juz coraz mniej ;) bądź dobrej myśli :-) :-)

reklama
Do góry