reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Nie nic mi ginekolog o tym nawet nie wspomniał:(
Bo duzo ginekologow uwaza ze nie ma czegos takiego jak problem z immunologia. W Polsce zaledwie kilku lekarzy sie tym zajmuje. A skad jestes to moze Cie pokieruje. Wejdz tez na watek poronienia nawykowe leczenie immunologiczne. Ja tam caly czas siedze. Dziewczyny doradza lekarzy, bo kazda u innego sie leczy. Podpowiedza jakie badania porobic. Maja duza wiedze.

Kasiula hej , ja kilka lat temu leczyłam sie na to g... Jeszcze przed ciążami :) wiec sie da :)

Karolina opisałaś mój przypadek 2lata starań :) nic odpuściłam bo okazało sie ze mam endometriozę i pojechaliśmy ba urlop pierwszy raz brak monitoringu owu i bun zaskoczyło :) czasem chyba za bardzo sie chce ...

Ale tu ruch :)

Fajny link, dzięki!
Tam masz tez lekarzy ktorzy sie tym zajmuja w Polsce. I pamietaj o tym watku na forum. Bedziesz miala pytania to doradza. Na zelaznym zestawie im sie udaje. Musisz tylko miec lekarza ktory zajmuje sie immunologia a ich jest malo. Zwykly gin nie pomoze. Bo jak piszesz ze wszystkie badania masz dobre to warto moze teraz ta immunologie porobic.

reklama
Tam masz tez lekarzy ktorzy sie tym zajmuja w Polsce. I pamietaj o tym watku na forum. Bedziesz miala pytania to doradza. Na zelaznym zestawie im sie udaje. Musisz tylko miec lekarza ktory zajmuje sie immunologia a ich jest malo. Zwykly gin nie pomoze. Bo jak piszesz ze wszystkie badania masz dobre to warto moze teraz ta immunologie porobic.
Pomylilam sie, wyskrobalam to dla bedemama, no ale moze komus sie przyda.

Do góry