Karolina93
Fanka BB :)
Cześć Ania!!:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewuchy jak mrozi dupska na dworzu...
Toc mi normalnie rzęsy aż zamroziłoWeź... ja muszę do sklepu
Właśnie teraz czytam, ze w krytycznych sytuacjach powinienem byc stosowany :-))Ja tak mialam podczas porodu.To musiało sie wydarzyc , tracila tetno.Mi to zrobily ale bardzo delikatnie, Nadia zdrowa i ja tez jak najbardziej polecam szpital Żeromskiego w Krakowie drugi porod tylko tam.Fachowo i delikatnie.
Witam Dziewczynki Bardzo bym chciała przeczytać wasze wszystkie posty ale jest ich tyle, że nie wiem czy bym do jutra skończyła tak więc od początku... Mam na imie Kasia, 25 lat i z mężem staram się już ponad 2 latka... Jakiś czas temu dowiedziałam się, że mam hiperprolaktynemie. Leczę się Bromergonem i chyba dość skutecznie, ponieważ mój wynik miesiąc temu był wstrzelony ideanie w norme, cykl monitorowany i teraz czekamy na @ a w sumie na jej brak (powinna się zjawić 9.01). Czy któraś z was również miała problem z prolaktyną i udało jej się zafasolkować ?