reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Musisz wyciągnąć. Zawsze to jakaś zmiana w je dzeniu a mały się ucieszy :-)

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

reklama
O. Jakby mi ktoś kupił to ok :D
Ale ja mam jeszcze listę rzeczy które bym chciała i byłyby potrzebne i kurde... długa jest
JA to frytkownice jeszcze musze kupić :-) ale wiem ze jak ja kupie to później się przejem frytkami i pójdzie w kąt

JA to frytkownice jeszcze musze kupić :-) ale wiem ze jak ja kupie to później się przejem frytkami i pójdzie w kąt

Ja bym chciała robota kuchennego (szczytem marzeń jest Thermomix), drugi komplet garnków, ekspres do kawy taki wypasiony... no lista jest długa :D

Oj nie nadrobię wszystkiego ;)

Pisaliście o robotach tez choruje na termomixa... Musimy zmienić zastawę obiadowa bo mały stukał mi ostatnio 6 talerz z komplet i mam nie pełna wiec juz mobilizacja jest nawet mam upatrzony ale niestety jest tylko ecruie a chciałabym biały . A ostatnio tez mam jazdę i ogladam wlasnie rzeczy i tworze listę hehe

Anik jaka terenówka? Mi sie marzy jakiś dobry suv ale to jeszcze trochę niedawno zmieniliśmy wiec trochę nim pojeździmy chyba aż dzieci podrosną hehehe :)

O u nas gofrownica pamięta czasy maczugi wiec moze faktycznie czas wyciągnąć :)

Dziewczyny moze sie orientujecie bo ja zielona jestem - jak Sluz jest owulacyjny to możliwe zeby lh na testach wychodziło negatywne , co to oznacza ?

Pisaliście o robotach tez choruje na termomixa... Musimy zmienić zastawę obiadowa bo mały stukał mi ostatnio 6 talerz z komplet i mam nie pełna wiec juz mobilizacja jest nawet mam upatrzony ale niestety jest tylko ecruie a chciałabym biały . A ostatnio tez mam jazdę i ogladam wlasnie rzeczy i tworze listę hehe

Anik jaka terenówka? Mi sie marzy jakiś dobry suv ale to jeszcze trochę niedawno zmieniliśmy wiec trochę nim pojeździmy chyba aż dzieci podrosną hehehe :)

Dziewczyny moze sie orientujecie bo ja zielona jestem - jak Sluz jest owulacyjny to możliwe zeby lh na testach wychodziło negatywne , co to oznacza ?
A jemu ty nie spisz?;-)

My Opla Frontere kupujemy. W górach, nawet nie tych bardzo wysokich a jednak się przyda ;) bo rodzina mieszka różnie, niektórzy na samej górze i zimą wjazd czy zjazd to masakra po prostu ;)

Marzy mi się taka zastawa pełna - waza na zupę, półmiski, talerze na wędliny czy ryby... do tego talerze, filiżanki itp. Mimo, że na ślub dostałam dwie to w każdej choc ladne to jednak tylko podstawowe elementy.

A co do testu to niestety nie pomogę bo ja ich nigdy nie robilam. U mnie już nieplodny śluz się pojawił...

reklama
Kasia czekałam ba meza ;)
Ten juZ chrapie a ja se ogladam rożne cuda ...

Oj tak wlasnie taka ogladam Karolina polska marka maja piekne ;)

Ja wlasnie z npr jestem słaba :) moze cos poczytam ;)

Do góry