reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Ot po prostu byliśmy u brata i uraczyli się chłopaki jakąś nalewką domowej roboty. Chyba mocna była, bo niecałą butelkę wypili, a nieźle ich wzięło. No to mu dałam piżamkę i wystawiłam za drzwi sypialni. Jutro kazanie zrobię.

Oj tam. Raz na jakiś czas to można pozwolić bez kazania ;)

Jadna lekarka w czestochowie powiedziala mi ze mam raka jajnika i kazala zrobic markery nowotworowe. Poszlam do innego gina i on juz sie mna dobrze zajal, powiwdzial ze to torbiel a nie rak, znalazl tez polipa i nadzerke. No ale torbiel mialam usunac lapariskopowo, nie chcialam tego robic u siebie w miescie bo balam sie ze strace jajnik, nie bylam tez pewna czy ten lekarz w czestochowie mi to dobrze usunie. Zaczelam szukac w internecie dobrego laparoskopowca i lekarza od nieplodnosci. Tak trafilam na swojego lekarza. Jajnik zostal tylko torbiel mi wyluszczyl, a inny lekarz by poszedl na latwizne i wycial z jajnikiem, bo tak ta torbiel mi sie wgryzla w jajnik. W szpitalu ile sie o nim nasluchalam dobrego od pacjentek. Nigdy nie zamienie na innego!!!
los Cie dobrze pokierowal, ciezko trafic na lekarza oddanego pacjentce

Trzeba być troszeczkę wyrozumiałym. :-)raz na jakiś czas można pozwolić ale jak już wystawiłas za drzwi piżame to poczekaj aż sam przyjdzie;-)

reklama
Do góry