reklama
anik.
Mama Krzysia :)
Wątpię czy to go czegoś nauczyheheh madry po szkodzie
Ledwo się wychorowal - jeszcze antybiotyk kończy.
Luxuorius - zdarzyło, ale tylko wtedy, gdy doprowadził mnie do skrajności (ze 2-3 razy mu się udało).
Karolina93
Fanka BB :)
Jakie ciacho!
Karolina93
Ja uważam ze jeśli maluszek naprawdę jest niegrzeczny i rozumie co nieco to symboliczny klaps jest wskazanyWątpię czy to go czegoś nauczy
Luxuorius - zdarzyło, ale tylko wtedy, gdy doprowadził mnie do skrajności (ze 2-3 razy mu się udało).
Ann_
Hej dziewczyny najlepsze życzenia noworoczne. Każdej życzę wymarzonych II kresek, a ciezarnym spokojnego czasu ciąży.
My jesteśmy ciągle w Polsce i nie mam czasu na pisanie. Kiedy przez kilka dni zajrzałam miałam już prawie 100 stron na tym wątku :-o i tak czytam od trzech dni bo ciągle więcej więc musiałam opuścić jakieś 50 stron :-(
Lyara dobrze ze ci juz ogarneli problem. Z postów tak wnioskuję.
Karolina dziwne ze test pozytywny. Czekaj do okresu. Chyba bym w takiej sytuacji wywiadzie nie mogła.
Ja to totalnie nie wiem co u mnie się dzieje. Już bym chciała dostać miesiączkę żeby wiedzieć na czym stoję. Ciekawe kiedy przyjdzie. Mogę jeszcze ponad dwa tygodnie czekać.
My jesteśmy ciągle w Polsce i nie mam czasu na pisanie. Kiedy przez kilka dni zajrzałam miałam już prawie 100 stron na tym wątku :-o i tak czytam od trzech dni bo ciągle więcej więc musiałam opuścić jakieś 50 stron :-(
Karolina dziwne ze test pozytywny. Czekaj do okresu. Chyba bym w takiej sytuacji wywiadzie nie mogła.
Ja to totalnie nie wiem co u mnie się dzieje. Już bym chciała dostać miesiączkę żeby wiedzieć na czym stoję. Ciekawe kiedy przyjdzie. Mogę jeszcze ponad dwa tygodnie czekać.
ja uwazam, ze mozna dac klapsa, ale bicia mocnego, czy darcia sie juz nie podzielam pisze tu ogolnieWątpię czy to go czegoś nauczy
a masz regularne cykle?Hej dziewczyny najlepsze życzenia noworoczne. Każdej życzę wymarzonych II kresek, a ciezarnym spokojnego czasu ciąży.
anik.
ja uwazam, ze mozna dac klapsa, ale bicia mocnego, czy darcia sie juz nie podzielam pisze tu ogolnie
Podnieść głos mi się zdarza ale w sytuacji zagrożenia (no.kiedy próbuje znosić kota ze schodów albo złapać gorące itp. Bo zwykle "zostaw kotka bo spadniecie oboje" nie wystarcza, dopiero jak krzyknę )
A klaps... cóż po prostu czasami naprawdę się należy. Byle nie nadużywać.
krzyk ok, ale ja pracowalam, u takiej rodziny, gdzie matka sie darla i pasem je bila, nie patrzyla gdzie, nawet po twarzy, i potem ja nie moglam z tymi diablami ujechacPodnieść głos mi się zdarza ale w sytuacji zagrożenia (no.kiedy próbuje znosić kota ze schodów albo złapać gorące itp. Bo zwykle "zostaw kotka bo spadniecie oboje" nie wystarcza, dopiero jak krzyknę )
A klaps... cóż po prostu czasami naprawdę się należy. Byle nie nadużywać.
reklama
anik.
krzyk ok, ale ja pracowalam, u takiej rodziny, gdzie matka sie darla i pasem je bila, nie patrzyla gdzie, nawet po twarzy, i potem ja nie moglam z tymi diablami ujechac
O masakra... co za matka