reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Wątpię czy to go czegoś nauczy ;)
Ledwo się wychorowal - jeszcze antybiotyk kończy.

Luxuorius - zdarzyło, ale tylko wtedy, gdy doprowadził mnie do skrajności (ze 2-3 razy mu się udało).
Ja uważam ze jeśli maluszek naprawdę jest niegrzeczny i rozumie co nieco to symboliczny klaps jest wskazany

Hej dziewczyny najlepsze życzenia noworoczne. Każdej życzę wymarzonych II kresek, a ciezarnym spokojnego czasu ciąży.

My jesteśmy ciągle w Polsce i nie mam czasu na pisanie. Kiedy przez kilka dni zajrzałam miałam już prawie 100 stron na tym wątku :-o i tak czytam od trzech dni bo ciągle więcej więc musiałam opuścić jakieś 50 stron :-(

Lyara dobrze ze ci juz ogarneli problem. Z postów tak wnioskuję.

Karolina dziwne ze test pozytywny. Czekaj do okresu. Chyba bym w takiej sytuacji wywiadzie nie mogła.

Ja to totalnie nie wiem co u mnie się dzieje. Już bym chciała dostać miesiączkę żeby wiedzieć na czym stoję. Ciekawe kiedy przyjdzie. Mogę jeszcze ponad dwa tygodnie czekać.

Hej dziewczyny najlepsze życzenia noworoczne. Każdej życzę wymarzonych II kresek, a ciezarnym spokojnego czasu ciąży.

My jesteśmy ciągle w Polsce i nie mam czasu na pisanie. Kiedy przez kilka dni zajrzałam miałam już prawie 100 stron na tym wątku :-o i tak czytam od trzech dni bo ciągle więcej więc musiałam opuścić jakieś 50 stron :-(

Lyara dobrze ze ci juz ogarneli problem. Z postów tak wnioskuję.

Karolina dziwne ze test pozytywny. Czekaj do okresu. Chyba bym w takiej sytuacji wywiadzie nie mogła.

Ja to totalnie nie wiem co u mnie się dzieje. Już bym chciała dostać miesiączkę żeby wiedzieć na czym stoję. Ciekawe kiedy przyjdzie. Mogę jeszcze ponad dwa tygodnie czekać.
a masz regularne cykle?

ja uwazam, ze mozna dac klapsa, ale bicia mocnego, czy darcia sie juz nie podzielam :biggrin2: pisze tu ogolnie

Podnieść głos mi się zdarza ale w sytuacji zagrożenia (no.kiedy próbuje znosić kota ze schodów albo złapać gorące itp. Bo zwykle "zostaw kotka bo spadniecie oboje" nie wystarcza, dopiero jak krzyknę o_O )

A klaps... cóż po prostu czasami naprawdę się należy. Byle nie nadużywać.

Podnieść głos mi się zdarza ale w sytuacji zagrożenia (no.kiedy próbuje znosić kota ze schodów albo złapać gorące itp. Bo zwykle "zostaw kotka bo spadniecie oboje" nie wystarcza, dopiero jak krzyknę o_O )

A klaps... cóż po prostu czasami naprawdę się należy. Byle nie nadużywać.
krzyk ok, ale ja pracowalam, u takiej rodziny, gdzie matka sie darla i pasem je bila, nie patrzyla gdzie, nawet po twarzy, i potem ja nie moglam z tymi diablami ujechac

reklama
Do góry