reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Z tym kalendarzem, to ja tez non stop zaglądam, szczególnie wlasnie w drugiej polowie cyklu.

Jak mam liczyć dpo? Jesli owu było w środę to dzisiaj jest 2dpo czy dzien owu tez liczyć i jest 3dpo dzisiaj?...

A ma byc już okres?
Powinien być jutro, ale dzień w to czy w tamto ....

Nic mnie nie boli...
W ogóle miałam uczucie, że znowu śluzu trochę poleciało, a tam zonk.

Póki co nic nie leci .... sucho. Nigdy nie miałam brązowego okresu, zawsze zaczynał się na czerwono, może coś z hormonami ... zobaczymy wieczorem czy coś się pokaże.
Na chwilę obecną nie muszę nawet tampona aplikowac, a wkładka czysta.

Powinien być jutro, ale dzień w to czy w tamto ....

Nic mnie nie boli...
W ogóle miałam uczucie, że znowu śluzu trochę poleciało, a tam zonk.

Póki co nic nie leci .... sucho. Nigdy nie miałam brązowego okresu, zwsze zaczynał się na czerwono, może coś z hormonami ... zobaczymy wieczorem czy coś się pokaże.
Na chwilę obecną nie muszę nawet tampona aplikowac, a wkładka czysta.
U mnie okres właśnie sie zaczyna brazowawym plamienie i bólem brzucha

Karolina 93 to jestes lepsza bo prysznic wzielas :) ja wielam w nocy przed spaniem i do tej pory nie :) ale moze wieczorkiem naleje sobie duOo wody swieczuszki do tego i pelen relaks :)

reklama
Do góry