reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Lux odzywianie zmienialam stopniowo jeszcze przed staraniami. Jak mi wykryli hashi i inne problemy immunologiczne odstawilam gluten i nabial. No czasami prawdziwy kefir wypije bo dobre bakterie, albo kozi ser zjem, to tyle z nabialu. Najgorzej to na poczatku bylo, wiecej czasu w sklepie schodzilo na czytaniu etykiet, teraz juz wpadam i biore bo wiem co. Z glutenem i nabialem byla masakra, nie wiedzialam co jesc. Teraz juz pieke chleb bezglutenowy, pieke paszteciki ktore smakuja jak miesne itp. Mam zdrowe zamienniki. Nawet pizze bezglutenowa zrobie i nie jest zla. Do tego nie pije bo nie znosze alkocholu, poza czerwonym winem i nie pale, nigdy nie palilam. A czuje sie wprost jak nowo narodzona. Oczywiscie jak uda mi sie urodzic to odzywianie zostaje, ale lekow juz nie bede brac poza wit D3. No to by bylo na tyle.

reklama
Umieram z glodu dziewczyny :) nie jem i nie pije od 14 bo "zaraz"zabieg... Te zaraz ma byc podobno o 21... ale mam stracha no :(

reklama
Updejtuje co słychać z moja owu.
Byłam dzisiaj u gina na monitoringu. Dla przypomnienia 2 dni temu największy pęcherzyk miał 16mm. Dzisiaj juz był po pęknięciu. Dzisiaj mam drugi dzien wyższej temperatury, dr kazał jeszcze dzisiaj sie poprzytulać, ale myśle ze mój mąż juz nie da rady, bo go umeczylam tymi staraniami (owu poprzesuwała sie strasznie) :)
Od jutra 10dni duphaston i 3x dziennie Biostrepta.
Potencjalna @ - 13.01
Pewnie bede testowała wcześniej bo nie wytrzymam :)

Do góry