reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Ruda ja też nie za bardzo się znałam i dlatego też zaufałam lekarzowi... Dopiero ten drugi o wszystko zaczął pytać i łapał się za głowę ,że tyle było niedopatrzeń... Ale było minęło ... to już przeszłość... Grunt, że mam już lekarza, któremu naprawdę zaufałam i druga dzidzia będzie pod jego opieką :)

Cześć dziewczyny jestem tu nowa
usmiech.gif
Staramy się o dzidziusia od października 2014...niby nie dlugo ale pare razy już dało mi popalić
smutas.gif
Moje cykle mają 31-32 dni. W tym miesiącu od wczoraj tj. 26dc dostałam brązowego plamienia, które trwa nadal. Wszelkie objawy ciązy mam - jak co miesiąc....(to oczywiscie ironia) Zastanawia mnie tylko to plamienie...nie oczekuje od was odpowiedzi czy jestem w ciązy, musiałam poprostu komuś to napisać bo już sama nie wiem co myślec a nie myśleć o tym jak zapewne wiecie jest bardzo trudno. Witam się i pozdrawiam,

Zuza w uk lekarz mi powiedział ze do roku może mi się to regulować. I ogólnie olal mnie.
Za tydzień lece do pl i idę do gina.

Poczekam jeszcze do jutra może pojawi się @...choć mam nadzieje że nie. Mam takie pytanie..staramy się od października 2014 tak jak pisałam...w lipcu 2015 byłam u Ginekologa w celu skierowania na jakies bardziej konkretne badania. Pani doktor skierowała mnie na tsh ft3 ft4 zrobila usg, cytologie, usg piersi itd - wszystko było ok. Stwierdziła, że jestem jeszcze młoda (mam 25 lat) i ze jesli w ciągu 2 lat nie zajde w ciąże mam do niej wrocic i pokieruje nas dalej...Czy to wedlug was nie za długo ? Prawie 2,5 roku starań bez rezultatow i bardziej konkretnych badan? Czytałam, że warto zgłosić się po roku.

Emes masz rację. 2.5 to za długo.
Jeśli masz regularne @ to może warto zmienić gina. Zbadac progesteron, prolaktyne. Moze usg w czasie domyslbej ovu

reklama
EmEs witaj :) Też tak myślę, że 2,5 roku to za długo. Piszesz, że Ty robiłaś badania , a Twój partner też miał zlecone ?

Cytrynowa też tak myślę, że warto by to jeszcze skonsultować :) Lepiej pytać, nie polegać tylko na jednej opinii...

Do góry