reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Okres był jakiś taki wodnisty bez skrzepow jak zawsze

Jestem ciągle senna, mam od kilku dni straszne wzdęcia, chodze co chwile do wc i od dwóch dni mi niedobrze. No i czasem mnie silnie kluje w dole brzucha

MamaNadii2 Nie czułam nawet, że mam dostać, po prostu dostałam... Jak nigdy. Już myślałam, że w rocznicę rozpoczęcia starań udało się, już prawie pewna byłam. Mam wrażenie, że nie uda się nigdy...

Mychunia! Gratulacje! :):)

uwaga, przepis na sernik :)

600g sera np "mój ulubiony"
0,5 kostki margaryny
5 jajek
1 budyń waniliowy
0,5 szt cukru waniliowego
0,5 szklanki cukru (ja używam ksylitolu)

na spod mozna dać herbatniki lub biszkopty, ja nie daje.
ucieramy 5 żółtek + margaryna + cukier+ cuk. Waniliowy + budyn
gdy masa bedzie puszysta stopniowo dodajemy ser, lekko ucierając.
bialka ubić na pianę z odrobina cukru.
wszystko delikatnie połączyć.

piec 60min w temp 180st.

smacznego!

reklama
Do góry