reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Fimka - strasznie się ciesze że masz chęci mi pomóc z założeniem:) jak coś odezwę się na priv:-)
Mam nadzieje ze jest tak jak mówisz i się zreflektował;) a u Ciebie jak tam ze staraniami?
skaba - bardzo Ci dziękuje za dobre słowo:) Fimka mi dała do myślenia i będę chciała je na własnym blogu publikować:)

reklama
A ja właśnie jadę do ginki zobaczyć jak ta moja ovu :) mam nadzieję, ze wszystko w porządku i że znowu się coś nie popieprzy z tym moim zdrowiem...
Czarna - też myślę, ze fajnie będzie mieć te twoje cudne przepisy w jednym miejscu :) i cieszę się że z mężem lepiej :) oby tak już zostało :)
Skaba - dawno Cię nie było, już się zaczęłam zastanawiać gdzie się podziałaś :p
Kate - trzymam kciuki, żeby wstrętna @ nie przyszła ;) &&&&
Ankaka - czekam z niecierpliwością na wynik bety ;)
Marzycielka - tulę :* będzie dobrze, prędzej czy później na pewno się uda :)
Ewix - jak tam? Kiedy testowanko? ;)

​czarnato super ze u was taka poprawa na lepsze :-) zalezu mu na was i to bardzo.
Pytalam o ta chec posiadania dzieci przez faceta dlatego ze zastanawiam sie czy oni czuja to w ten sam sposob, moj np bardzo chce dziecko ale mimo to ma do tego spokojne podejscie, bardziej na luzie. Ja ciagle mysle i dniach plodnych, szukam informacji gdzie sie da na temat plodnosci itp. itd. A on tylko mowi, spokojnie, wyluzuj sie, w koncu sie uda. W tym miesiacu tez troche wyluzowalam ale nie az tak do konca, o czym swiadczy chociazby obecnosc na tym forum :tak:
ankaka. ​​I co wyslali ci ten wynik? A nie robilas dzis rano kolejnego testu :sorry:

NorkAn - to znowu mój się chyba przejmuje bardziej niż ja :p to ja mu cały czas powtarzam, żeby się wyluzował i ze kiedyś w końcu się uda ;) wiem, że on bardzo chce i najgorsze w tym wszystkim jest to, że oboje jesteśmy z tych ludzi w gorącej wodzie kąpanych, którzy jak coś sobie wymarzą, to chcą to mieć już teraz, w tej chwili :p i dlatego wiem, że będzie ciężko... Ale staram się wyluzować i uspokoić emocje i podejść do tego trochę bardziej chłodno ;)

ankaka - po prostu ja jestem bardzo dobrą, żoną a on był bardzo niewdzięcznym mężem:p udało mi się to wyjaśnić i udowodnić, a skoro przyznał mi racje to teraz stara się to naprawić:)
Pati - też mam nadzieje ze tak zostanie::)
norkan - to że jesteś na tym forum nie znaczy że nie potrafisz wyluzować:) Ja jestem tu codziennie a nawet nie staram się już o dziecko:)
a co do mężczyzn i starań... to mój też był wyluzowany i nie srał żarem jak ja:p jeśli mogę Ci coś doradzić to nigdy nie mów facetowi że masz teraz owulację i musisz się z nim przespać, możesz zamiast tego mówić ze masz na niego teraz mega ochotę:) Faceci często jak słyszą słowo "owulacja" to zielenieją i potrafią zaniemóc:))

Fimka - a u Ciebie jak tam ze staraniami?

Dzięki, że pytasz ;)
Mam nadzieję, że owocne :-)
Owu była w weekend ;)
Zobaczymy bliżej świąt.
I chyba nawet nie w Wigilię, tylko troszkę wcześniej.
Celuję na owu w sob., więc teoretycznie 19.12 mogłabym testować.
No zobaczymy ;-)

Ja mam blog na platformie Google, wszystko jest intuicyjne.
Najgorzej jest wymyślić nazwę, bo musi też być taki sam e-mail na google.
Teraz większość nazw jest już zajęta.

Dziewczątka, ja już po wizycie ;) ovu jeszcze nie było, pecherzyk 16mm, czyli jeszcze parę dni zanim ovu będzie :) także trzeba się starać pełną parą ;) a tak nawiasem, to uwielbiam moją ginkę! ;) chodzę do niej prywatnie, za pierwsze usg na którym widziała ovu zapłaciłam 50 zł a za dzisiejsze nic a nic ;) mam jeszcze przyjść w piątek zobaczyć czy już była ovu i to usg też będę miała darmowe :) po prostu taki lekarz to skarb ;)
Edit:
Za wizytę też nie płacę, nie bada mnie na fotelu tylko robi usg samo :)

reklama
Do góry