reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Cześć.

Ruda - obyś nie nakręciła się jak ja ostatnio! :zawstydzona/y: Aż mi głupio, że taką idiotkę z siebie zrobiłam. A @ spóźnił się 1 dzień tak naprawdę. Echh.
Trzymam kciuki, aby u Ciebie było lepiej!!! A jak nie to wszystkie widzę na wigilię testujemy :-D

A z tym gadaniem to niestety (stety!) tak jest! Jak dzieciak zacznie gadać to japa mu się nie zamyka. Moja jak ślepia otworzy to zaczyna nawijać a kończy jak zasypia wieczorem.:-) Na szczęście "dlaczego?" z grubsza już mamy za sobą! :tak:

apostrofa każda z nas się nakręca niepotrzebnie ;/ ale ja teraz wrzucam na luz. Co ma być to będzie :)
podeślij mi dane do tabelki to Cię wpiszę :)

a skad ty wiesz czy masz szyjke wysoko czy nie???

Palcacyjnie ;-)
Też badałam, ale nie jest to proste.
Trzeba się jakiś czas poobserwować i dopiero jest się pewnym czy wysoko, czy nisko.
Czy otwarta, czy zamknięta.

Mojemu Tomkowi najładniej idzie jedzenie :p
Waży 12kg wpyla już wszystko.
Jest już na krowim mleku (tylko na nocne karmienie mm).
Właśnie na śniadanie zjadł chleb z twarogiem i żurawiną i popił kawą zbożową :-)

A ja się biorę za dalsze szykowanie.
Trzymajcie kciuki. To impreza na 14 osób.
A wszystko robię sama :szok:
Zmykam, bo czas goni!

Norkan no właśnie nie jestem pewna zawsze wydaje się niżej a teraz trochę wyżej. Sprawdzam ;-)

Ana tak roczek skończył ale to nie mój teraz jest na etapie budowania ;-)
Mychunia bardzo dużo ;-)

Apostrofa już mi Przeszło;-) nadal uważam się cykl stracony i wyczekuje okresu

reklama
Ruda dokładnie. Każdy lekarz jest w szoku jak on się rozwija pomimo tego, że jest wczesniakiem.

20151102_113700.jpg a to w ogóle mój skarb

Załączniki

• 20151102_113700.jpg
    20151102_113700.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 37
Do góry