reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Malami byłam i wtedy lekarz zobaczył kawałek łożyska a nic mnie nie bolało nic nie śmierdzialo. Tylko nie miałam robione usg bo tym zabiegu

Aestima witaj :-) widzę że ty na krótko:-) trzymam kciuki

Cytrynowa no Zostawili 6 cm. A położna mówiła di lekarza że łożysko jest nie całe, ten upieral się że całe. Po połogu
Czyli po 6 tygodniach dowiedziałam się że jednak Zostało. Mój gin mówił że gdybym nie przyszła do niego to byłby stan zapalny i mogli by mi wyciąć wszystko. Jakby to łożysko zaczęło gnic. A mówi że dużo kobiet po połogu nie przychodzi

reklama
ruda 1991, mam nadzieję :) Gdyby jednak jutro test wyszedł, to miałabym prezent dla Męża- ma jutro urodziny. Ale bóle mam niesamowite. Niemniej Mąż mi przypomina, że w poprzednich ciążach wciąż latałam do łazienki i mówiłam, ze dostanę okres. Wy też tak miałyście? Chyba miałabym nadzieję, gdyby nie test. W poprzednich ciążach testy były pozytywne już dzień przed terminem @. A u Was?

ruda ty to dopiero miałaś jazdę :szok::szok::szok::szok: dobrze, że nic się nie stało. Moja ciocia właśnie w taki sposób straciła macicę. tylko ona po roku poszła, bo ją boleć zaczęło i okazało się, że łożysko nie całe urodziła i to co zostało zgniło razem z macicą...

Aestima ja przy pierwszej ciąży wiedziałam 3 dni przed terminem @ bo mi cycole przez noc o rozmiar urosły:-D Za to przy Ali to po 2 dniach od terminu @ dopiero się blada kreska na teście zrobiła, a cycole podrosły dopiero w 8 miesiącu. To zależy od hormonów, a każda ciąża jest inna

Ja 5 dni po @ miałam bladziocha :-)

Prezent dla męża byłby super

Malami nie wyobrażalam sobie nie pójść po pologu. Teraz muszę się wybrać. Bo ostatni raz byłam Właśnie po pologu

W sumie byłam w zeszłym miesiącu Badana przez gina bo okres miałam taki ze co 10 minut zmieniałem wkłady poporodowe tak się ze mnie lało i byłam na pogotowiu bo się wystraszylam że coś nie tak. Badał mnie gin ale to tak tylko czy wszystko w porządku. A przydało by się iść na takie dokładne badania podwozia

malami, ruda, a w dniu spodziewanej @ robiłyście test i był negatywny? NAwet cienia, cienia? U mnie nic, tylko wielka różowa krecha w polu kontrolnym:baffled: Może jutro? @ dalej brak:-)

reklama
Do góry