reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Apostrofa tobie noze pojsc latwiej czego Ci zycze :) o poerwsze pol roku staran :/ moze taki moj urok? :( ale z kazdym cyklem mysle TYM RAZEM NA PEWNO SIE UDA. :(
My do przeszkola planujemy w przyszlym roku.

Luska no ty to masz lepiej okres. U mnie nie raz sie zdaza 40 dni :)

reklama
Ja też zawsze myślałam że o drugie to łatwiej. A jak was czytam to moje nadzieję na szybkie zajście Maleją :-(

Ankaka nie mow tak ja mam juz 14 cykli za soba i ten jest dopiero obiecujacy mialam spadek tempki w 7 dniu po owulacji dzis wzrosla do 37 jestem pelna nadzieji a jak nie to dalej bedziemy probowac

cześć dziewczyny jak mija dzień? Ja jestem dziś taka zmięta jak stówka :/ wypiłam 3 kawy i nic mnie nie rusza...najchętniej bym się położyła i spała...na szczęście jeszcze tylko 2h pracy...a później pranie, sprzątanie, gotowanie...tak, że może o 22 sobie odpocznę :/
ankaka możesz mnie wpisać jako oczekującą :p

LISTA STARACZEK:

Ruda1991 @ 27.08
Enidka @ 27.08
Luska22 @ 27.08
Ankaka. @ 30-31.08
Apostrofa @ 02.09

OCZEKUJĄCE:

Karola1507
Zuzanna8704
Malami25
Sikulinda

Tak wyglada lista. :)

Luska22 nie dziekuje :) tez trzymam kciuki za Ciebie! Zreszta za wszystkie :)

reklama
Do góry