reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Giska to może za szybko kiedy ma być @? Ja nie rozumiem testowania przed terminem @ szkoda kasy lepiej poczekać

Claudia ty kiedy? Doczytałam;-) zleci szybciutko

Pinezka dzisiaj jest środa ;-) czekam do 16. Niech ten czas szybciej leci bo zniose jajko.
Pinezka a jeszcze nie wiesz czy jesteś ;-)
Ja całą ciążę farbowalam ;-)

Migduch witaj

reklama
Hej dziewczyny:))) Kurcze myslalam ze tu staraczki od stycznia beda bo niby watek ze staraczki na 2016 a tu juz wszystkie sie staraja pelna para haha;)))
Z przyjemnoscia do was dolacze;)
Ja jestem po poronieniu w kwietniu (to byla moja 1 ciaza:( ) i po tym mialam przerwe w staraniach, od wrzesnia zaczelismy i teraz to jest nasz 2 cs po tym koszmarze.
Jest jakas lista na poczatku?? Jesli tak to dopiszcie mi termin @ na 20.10 a jesli nie to moze taka stworzymy??;))

Ruda dzis powinnam dostać @ wiec dzis testowałam.. Ale może faktycznie za wcześnie, szczególnie ze test o czulosc 25...
Witajcie nowe staraczki! Dołączajcie!!!

Cześć :)

Mam pytanie zrobiłam pierwszy test ciążowy 25 września który wyszedł negatywnie następnie nie dostałam @ to zrobiłam test 9 października który wyszedł pozytywnie potwierdzając go jeszcze 11 października :) i tez wyszedł pozytywnie. Zapisalam sie do Ginekologa 23 października jak myślicie będzie widać zarodek na usg :) ??

reklama
Do góry