reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Czarna gdzie one widza Twoje włosy?:)

Jak Tarnowskie gory- okolice Katowic .

Na innym wątku:))
To tutaj też wam pokaże:D

Czytałam właśnie rano że Nessi zaczęła znowu plamić i miała jechać na IP:(
A numeru niestety do niej nie mam...

Załączniki

• 2016-03-06 12.17.44.jpg
    2016-03-06 12.17.44.jpg
    246,1 KB · Wyświetleń: 97
Nessi chyba konto wykasowala. Wchodze w jej konto i mi wyskakuje ze ten uzytkownik nie istnieje. Chyba ze tel mi nawala. Sprawdzcie.

Wszystko ok, nie martwcie się ... 3 x dzennie dupek a z rana do gina mam jechać na usg ... gdyby krwawienie wróciło to mam jechać na IP ... kazała leżeć .. w sumie ma rację ... te plamienia to plaga schodów jakie pokonuję w pracy ... dzisiaj zrobiłam chyba ze 30 pieter. Szkoda mi tylko pracy ... 5 dni mi zabraknie do podpisania umowy ...wtedy byłabym na chronionym aż do porodu ...a tak to dupa. Dzidziuś ważniejszy ..a my sobie poradzimy

Nessi Ty mnie zablokowalas?
Na kazdego profil moge wejsc, jak wchodze na Twoj to mnie odrzuca i pisze ze uzytkownik nie istnieje.

reklama
Wszystko ok, nie martwcie się ... 3 x dzennie dupek a z rana do gina mam jechać na usg ... gdyby krwawienie wróciło to mam jechać na IP ... kazała leżeć .. w sumie ma rację ... te plamienia to plaga schodów jakie pokonuję w pracy ... dzisiaj zrobiłam chyba ze 30 pieter. Szkoda mi tylko pracy ... 5 dni mi zabraknie do podpisania umowy ...wtedy byłabym na chronionym aż do porodu ...a tak to dupa. Dzidziuś ważniejszy ..a my sobie poradzimy

O jesteś ;) super że wszytko dobrze !!
Wiadomość ci wysłałam ;) .

Dokładnie dzidzia ważniejsza od pracy .

Już myślałam że odeszłaś od nas ;( .

Do góry