Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tylko czekam na kwietnia, ma sie moja druga bratanica urodzicNo raczej nie inaczej
Nessi, Kate - ja was całkowicie rozumiem... powiem wam, ze mimo, ze staram się krótko, to silny instynkt macierzyński mnie trzyma gdzieś od 18 roku życia... a ze miałam mnóstwo perypetii w życiu, to nie miałam się jak starać... bolało bardzo i jak widziałam wiosną, latem mamusie z wózkami albo kobiety w ciazy to aż mną trzepało... udało się jak odpuscilam i w ogole nie brałam pod uwagę, ze w tym cyklu mogę zajść... a też miałam problemy z syndromem LUF i bardzo często nie miałam owu plus robiła mi się torbiel... dlatego wierzę w was wszystkie i wiem, ze na pewno wam się uda dziołszki
Ja dzisiaj z rana z ciekawości zrobiłam dziś 26dc, 14dpo szłam go robić z nastawieniem, ze zrobię, wyjdzie negatyw i pójdę dalej spać... Ale już nie zasnelam a oto powod: