reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Dzień dobry Słoneczka :* Troszkę mnie nie było bo mi się mój "ten na stałe" :D zbuntował, że ciągle przy laptopie siedzę..Troszkę się nim zajęłam i już inaczej śpiewa ha ha ;) Poza tym wciągnęło mnie dekorowanie metodą decoupage ;)

reklama
Nessi, Kate - ja was całkowicie rozumiem... powiem wam, ze mimo, ze staram się krótko, to silny instynkt macierzyński mnie trzyma gdzieś od 18 roku życia... a ze miałam mnóstwo perypetii w życiu, to nie miałam się jak starać... bolało bardzo i jak widziałam wiosną, latem mamusie z wózkami albo kobiety w ciazy to aż mną trzepało... udało się jak odpuscilam i w ogole nie brałam pod uwagę, ze w tym cyklu mogę zajść... a też miałam problemy z syndromem LUF i bardzo często nie miałam owu plus robiła mi się torbiel... dlatego wierzę w was wszystkie i wiem, ze na pewno wam się uda dziołszki ;)

Wybacz kochana, że spierdzieliłam Ci moment radości. To nie miało nic wspólnego z Tobą, po prostu pękłam jak bańka .. zbierało mi się od dłuższego czasu co wyrażałam nieśmiało w innym wątku.
Przepraszam, jeśli poczułaś się urażona. Dzisiaj mam dzień płaczu chociaż wolałabym tylko smutku. W dodatku moja sąsiadka od rana klnie swoje malutkie dzieci za nic, co już zupełnie odejmuje mi rozum.
Przepraszam raz jeszcze ...i szczerze gratuluję.

Nessi - nie przejmuj się ;) nie odebrałam tego osobiście :) wierzę, ze czasem przychodzi taka chwila załamania... i życzę ci, żeby szybko smutek przeszedł i wróciła nadzieja :*

Lux nie w tym cyklu to w następnym :-*

Pati ja miałam identycznie z pierwszym testem. Super krechy, gratuluję :-)
To u ciebie była taka sytuacja ze miałaś nie pekniete pecherzyki jakoś w listopadzie i grudniu? Pamiętam taka sytuacje i mi się kojarzy z tobą.

NeSSi chwila odpoczynku może Ci pomóc

Pyzia rozumiem, mój też się buntuje że siedzę z komórką. Staram się ograniczać jak jesteśmy razem, ale czasami to silniejsze odemnie ;-)

Ann - tak, to u mnie ;) po styczniowej @ sie okazało, ze nie ma torbieli a meczylam się z nią 2 miesiące, 6cm franca miała... Ale zniknęła i gin mówiła, ze na razie nie widzi żadnego pęcherzyka... to był jakoś 7dc a 12dc podejrzewałam owulacje ;) ale myślałam, ze mogę się mylić, bo przecież nie było widać żadnego pęcherzyka... no i jakoś specjalnie się nie staraliśmy... ostatnie Przytulanki były jakoś 2-3 dni przed owu, potem też jeszcze coś było ale to już parę dni po owu :) no i zaskoczyło, może dlatego, ze się kompletnie nie spodziewałam ;)

reklama
Do góry