reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Dziewczyny mogę się Wam troche wygadac? - tak w duuużym skrócie ;)
W grudniu straciłam ciąże, bardzo to przeżyłam... dostałam bóli migrenowych, takich, że aż trafiłam do szpitala. W styczniu jakoś się ogarnęłam (tak mi się wydawało), wróciłam do pracy (po urlopie macierzyńskim) ale jak się okazało hormony mi sie tak po*****, że 24.01 dostałam @, który trwał 2 tygodnie :( Wylądowałam u mojego gina, który na badaniu nie wykrył nic niepokojącego ( ufff... ) Jedynie na USG zauważył płyn , który niby miał świadczyć o przebytej owulacji ( to był 13 dzień cyklu, a cykle mam zazwyczaj 30 dniowe, więc troche na moje oko za wcześnie, no ale lekarz wie lepiej ;) ) dzisiaj od tamtego dnia mija 15 dzien a @nie ma. AA i dostałam dupka, którego miałam brać do 26 dnia cyklu, czyli teraz do tego wtorku co był, a w środe dostałam takich bóli podbrzusza, że myślałam, że zejde...
O kurcze, ale sie rozpisałam, sorka, ale musiałam sie wyżalić, bo chwilowo nie mam komu :( a dzisiaj mam taki dzień na wyżalanie się :(

reklama
Dziewczyny mogę się Wam troche wygadac? - tak w duuużym skrócie ;)
W grudniu straciłam ciąże, bardzo to przeżyłam... dostałam bóli migrenowych, takich, że aż trafiłam do szpitala. W styczniu jakoś się ogarnęłam (tak mi się wydawało), wróciłam do pracy (po urlopie macierzyńskim) ale jak się okazało hormony mi sie tak po*****, że 24.01 dostałam @, który trwał 2 tygodnie :( Wylądowałam u mojego gina, który na badaniu nie wykrył nic niepokojącego ( ufff... ) Jedynie na USG zauważył płyn , który niby miał świadczyć o przebytej owulacji ( to był 13 dzień cyklu, a cykle mam zazwyczaj 30 dniowe, więc troche na moje oko za wcześnie, no ale lekarz wie lepiej ;) ) dzisiaj od tamtego dnia mija 15 dzien a @nie ma. AA i dostałam dupka, którego miałam brać do 26 dnia cyklu, czyli teraz do tego wtorku co był, a w środe dostałam takich bóli podbrzusza, że myślałam, że zejde...
O kurcze, ale sie rozpisałam, sorka, ale musiałam sie wyżalić, bo chwilowo nie mam komu :( a dzisiaj mam taki dzień na wyżalanie się :(
a nie chcesz zrobic testu lu bety zeby zobaczyc czy to ciaza? czy juz robilas? bo sie pogubilam w tych wpisach

a nie chcesz zrobic testu lu bety zeby zobaczyc czy to ciaza? czy juz robilas? bo sie pogubilam w tych wpisach

Nie, nie robiłam... przeszło mi to przez myśl,bo mimo tego co powiedział lekarz, staraliśmy sie z mężem, ale wydaje mi się, że chyba nie ma sensu robić testu.
Śniło mi sie, że zrobiłam i wyszedł pozytywny :D szkoda, że to był tylko sen :rolleyes2:

dobra to pytanie, ktora w ktorym dc testowala i byly dwie kreski? bo ja w pierwszej ciazy w 25 dc i nic a potem dopiero w 30 i pozytyw, nie wiem jak teraz postapic
W pierwszej ciąży test wyszedł mi pozytywny jakieś 3 dni przed @ wiec spróbuj :)
Oj kebaba to i ja bym wcieła ...
Kurcze czy tylko ja nie mam ochoty na nic takiego? :(
Negatywna beta... w takim razie jade do gina bo te bole mnie niepokoja... niech zerknie co i jak... Babka w labo stwierdzila ze czasem tak sie zdarza i za 2-3 mam powtorzyc ten test... zobaczymy
Szkoda :(
Daj znać po wizycie

Nie, nie robiłam... przeszło mi to przez myśl,bo mimo tego co powiedział lekarz, staraliśmy sie z mężem, ale wydaje mi się, że chyba nie ma sensu robić testu.
Śniło mi sie, że zrobiłam i wyszedł pozytywny :D szkoda, że to był tylko sen :rolleyes2:
no ja chce zrobic dzis test wieczorem i jutro rano powtorzyc i sie boje jak diabli

dzis mam 27 dc, owu byla w 13 dc
Mi w pierwszej ciązy w 26dc wyszedł tzw. cień cienia, beta wynosiła 56, a teraz w grudniu w 27 dniu cyklu test domowy nic nie wykazał a bete miałam tego dnia 61... - tylko tyle, że dwa dni później już <2 ;(

Ja bym też zrobiła na Twoim miejscu :) - i będę mocno trzymać kciukasy, żeby były II

reklama
Do góry