reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Sojnabig tak jeśli masz 4 tydzień 1 doba to już leci ci 5 tydzień ciąży ale skonczylas 4 tygodnie. To może wydawać się trudne ale po czasie już się to opanowuje. :-) czekam na super wynik bety w piątek :-*

sonja trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze &&& gratuluje bety :)

ja wczoraj nie naciskałam na męża położyłam się spać zasnęłam i mąż mnie budzi na seks myślałam że zemdleje z wrażenia hahah
powiedziałam sobie ze na pewno nie będę się narzucać :p
poza tym wkurzył mnie wieczorem bo ja gotuje obiady staram się a on jeszcze wybrzydza...

Noooo to jeszcze trochę tego brązowego czegoś mam :/ dziś stąd na peeewno nie wyjdę i jutro beta znów

sonja trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze &&& gratuluje bety :)

ja wczoraj nie naciskałam na męża położyłam się spać zasnęłam i mąż mnie budzi na seks myślałam że zemdleje z wrażenia hahah
powiedziałam sobie ze na pewno nie będę się narzucać :p
poza tym wkurzył mnie wieczorem bo ja gotuje obiady staram się a on jeszcze wybrzydza...
moj tam zje wszystko a co zrobilas dobrego?

Hej. Jeszcze nie mogę się zebrać żeby wstać. Leżę. Mdli mnie bo antybiotyk bez śniadania lyknelam.
Na obiad mam ogórkowa z wczoraj. Drugie danie pewnie kurczak z makaronem.

reklama
wczoraj były ziemniaki w mundurkach z sosem czosnkowym do tego kotlety mielone , i surówka z pomidora i ogórka
a na dzis robiłam kasze gryczana z pieczarkami, cebula i czosnkiem do tego surówka z kapusty pekinskiej i schabowe w podwórnej panierce.
mój mąz zup nie uznaje. a ja uwielbiam

Do góry