reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Sojnabig tak jeśli masz 4 tydzień 1 doba to już leci ci 5 tydzień ciąży ale skonczylas 4 tygodnie. To może wydawać się trudne ale po czasie już się to opanowuje. :-) czekam na super wynik bety w piątek :-*

sonja trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze &&& gratuluje bety :)

ja wczoraj nie naciskałam na męża położyłam się spać zasnęłam i mąż mnie budzi na seks myślałam że zemdleje z wrażenia hahah
powiedziałam sobie ze na pewno nie będę się narzucać :p
poza tym wkurzył mnie wieczorem bo ja gotuje obiady staram się a on jeszcze wybrzydza...

Noooo to jeszcze trochę tego brązowego czegoś mam :/ dziś stąd na peeewno nie wyjdę i jutro beta znów

sonja trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze &&& gratuluje bety :)

ja wczoraj nie naciskałam na męża położyłam się spać zasnęłam i mąż mnie budzi na seks myślałam że zemdleje z wrażenia hahah
powiedziałam sobie ze na pewno nie będę się narzucać :p
poza tym wkurzył mnie wieczorem bo ja gotuje obiady staram się a on jeszcze wybrzydza...
moj tam zje wszystko a co zrobilas dobrego?

Hej. Jeszcze nie mogę się zebrać żeby wstać. Leżę. Mdli mnie bo antybiotyk bez śniadania lyknelam.
Na obiad mam ogórkowa z wczoraj. Drugie danie pewnie kurczak z makaronem.

reklama
wczoraj były ziemniaki w mundurkach z sosem czosnkowym do tego kotlety mielone , i surówka z pomidora i ogórka
a na dzis robiłam kasze gryczana z pieczarkami, cebula i czosnkiem do tego surówka z kapusty pekinskiej i schabowe w podwórnej panierce.
mój mąz zup nie uznaje. a ja uwielbiam

Do góry