reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Ostatnio czytalam o jakis badaniach ktore powiedzialy ze seks wylacznie w dni plodne jest czesto nieskuteczny poniewaz za malo mamy seksu w dni nieplodne i organizm reaguje na sperme jak na zagrozenie dla organizmu.
Ze warto wspolzyc regularnie zeby organizm przyzwyczail sie, nawet raz w tygodniu ale w ciagu calego cyklu.

Ja to mam nadzieje ze Okres nie przyjdzie nawet jak sie zabezpieczamy, gorzej jak nie przychodzi a w ciazy nie jestem bo wtedy tylko czekanie zostaje :realmad:
Też o tym czytałam i że częsty seks zmusza macicę 'do roboty' ;p a z drugiej strony słyszałam,że częsty seks sprawia,że sperma 'traci na wartości' ;p hehe najlepiej to wywalić kalendarze i współżyć kiedy się chce i ile się chce :D

reklama
Ale mi sie dzis w robocie dluzy. Wczoraj mielismy zawirowania i mialam duzo dzwonienia wiec szybko poszlo a dzisiaj jak flaki z olejem.
Za to wczoraj wlascieiel dzwonil zapytac czy nie chcemy jakiegos konkretnego koloru na scianyw nowym domku. Juz sie nie moge doczekac przeprowadzki.

ooo a jak chcecie zobaczyc nad czym pracuje to o: http://northwestmotorcyclesdirect.com

Ja pier****, miałam taką babę w aptece przed kilkoma sekundami, że miałam ochotę ja zabić. Wredne babsko drze mordę i jeszcze mi mówi, że to ja krzyczę... Nie no, tak mnie wkurw*la , że mi chyba wszystkie pęcherzyki popękaly! Aż mi bateria w telefonie pada. Byle do domu bo zwariuje dziś ;)

reklama
Do góry