NeSSi
Moderatorka
marzycielka81 - trzymam kciuki by jednak @ nie przyszła
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam, nasz jest to również 6 miesiąc starań. Ginekolog powiedział,że jeśli po pół roku nie zajdę zrobi mi udrożnianie jajowodów, ponieważ dwa lata temu miałam cesarkę. Pierwsze dziecko w pierwszym cyklu, więc teraz jest mi bardzo ciężko,nie zdawałam sobie sprawy,że można nie móc. Teraz miesiączkę mam dostać za 4 dni, to mój 28 dc, a cykle mam 32dniowe, nie czuję żadnych objawów Co uważacie o tym udrożnianiu jajowodów?
nigdy nie mialam tego zabiegu, ale duzo kobiet go ma i jakos udaje im sie zajsc po nim, ja znam kilka przypadkow,. gdzie kobiety nie mogly zajsc i nagle po tym zabiegu sie czesci udalo, jednak moze byc tez inna przyczyna ze nie mozesz zajsc, hormony sobie badalas? prl, progesteron, tsh? bo to nie zawsze jest taj, ze udroznisz jajowody i boom ciazaWitam, nasz jest to również 6 miesiąc starań. Ginekolog powiedział,że jeśli po pół roku nie zajdę zrobi mi udrożnianie jajowodów, ponieważ dwa lata temu miałam cesarkę. Pierwsze dziecko w pierwszym cyklu, więc teraz jest mi bardzo ciężko,nie zdawałam sobie sprawy,że można nie móc. Teraz miesiączkę mam dostać za 4 dni, to mój 28 dc, a cykle mam 32dniowe, nie czuję żadnych objawów Co uważacie o tym udrożnianiu jajowodów?
nigdy nie mialam tego zabiegu, ale duzo kobiet go ma i jakos udaje im sie zajsc po nim, ja znam kilka przypadkow,. gdzie kobiety nie mogly zajsc i nagle po tym zabiegu sie czesci udalo, jednak moze byc tez inna przyczyna ze nie mozesz zajsc, hormony sobie badalas? prl, progesteron, tsh? bo to nie zawsze jest taj, ze udroznisz jajowody i boom ciaza
popieram Nessi, ze na jakies podstawie musial Ci ten zabieg zlecic, powiedzial na jakiej?Żadnych badań ! I jeszcze zkwitował,że to nie przyjemny zabieg, bo "kręci się wokół Twojej dupy kilka osób" . Byłam prywatnie, lekarz z doświadczeniem i wielką renomą .. muszę się chyba wybrać do innego. No przede wszystkim mam ogromną nadzieję,że @ nie przyjdzie ...