reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Po pierwszej ciazy to moje libido jest ponizej zera :)

U mnie podobnie niestety...

A z tym plodnym sluzem to ja juz sama nie wiem... Jednego dnia (pisalam wam o tym) mialam go duzo i byl ciagliwy tyle ze nie przezroczysty a taki kremowy a kolejnego dnia czulam juz tylko wilgoc ale po sluzie ani sladu. :/ Wiec ja chyba nie potrafie tego odpowiednio obserwowac. No i tez miewam bole podbrzusza, takie jak na @.

reklama
Ja na owulacje mam straszny bol brzucha.. takie kucie ze ledwo sie da ruszac. No i przytulasy wypadly dzien czy dwa przed tym bolem i dzien po. Niestety w dzien owu nie da rady bo bol za mocny ..

Ruda ja narazie codziennie sledze co u Was. Która następna i ciągle czekam na wieści o Waszych pozytywnych testach! Mam nadzieje ze wszystkie dolaczycie do czerwcowek bo póki co nie ma tam z kim gadać!
Ankaka wszystko będzie dobrze! Juz masz podstawy do radości a z każdym dniem te podstawy będą dawać o sobie bardziej znać wiec uszy do gory!!!!!

A teraz o moim samopoczuciu. Ciągle mam jakieś schizy. Chcialabym juz 9.10 czyli wizytę. Zobaczyć ze z maluchem wszystko okej ze rośnie. Bo jak się czlowiek naczyta tych wszystkich ******* w necie go glupnie normalnie. :-(

Tarantina a ty widzisz ta kreske?

Nie czytaj glupot na necie! Ale rozumiem Cie ze sie stresujesz. Ja przed wizytami u gin zawsze mialam puls 140 az pielegniarka oczy robila :) do 9 zleci szybciutko :) pomysl, ze ty juz jestes w ciazy, a my na nia czekamy :)

Tatartina patrzyłam że są trzy czerwcowe tematy :-)
Jakoś nie mam nadzieji że do ciebie dołączę :-( zobaczymy między 11 a 15 a nóż się uda.

Mój gin mi kiedyś powiedział że jak nie mam powodów do zmartwień to wystarczy wpisać coś w Google :-) coś w tym jest. Więc nie czytaj tylko odpoczywaj na tym l4 póki jeszcze nic nie ciąży z przodu za bardzo :-)

reklama
Do góry