reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Hej dziewczyny jak dopiero wstalam do pracy mam na 12:30 ;)
Robiłam dzisiaj test oczywiscie wyszedł negatywny a 10 minut po tym dostałam @ ;) wreszcie bo już mnie piersi bolały i jajniki . Cieszę się bo wiem że wszystko zaczyna działać i może dobrze że to nie ciąża bo się troszkę martwiłam o te moje Tsh za wysokie miałam . Ale to nic zaczynamy od następnego miesiąca . Pozdrawiam i zycze miłego dnia

reklama
Robiłam dzisiaj test oczywiscie wyszedł negatywny a 10 minut po tym dostałam @ ;) wreszcie bo już mnie piersi bolały i jajniki . Cieszę się bo wiem że wszystko zaczyna działać i może dobrze że to nie ciąża bo się troszkę martwiłam o te moje Tsh za wysokie miałam . Ale to nic zaczynamy od następnego miesiąca . Pozdrawiam i zycze miłego dnia
Yh, miłej pracy ;)

no to jedziemy na jednym wozku :-) :)

Ja niestety nie wiem czy będzie możliwość podjęcia próby bo mój M w delegacji :( Nie wiem czy szef zgodzi się go przywieźć na jeden dzień... Tym bardziej że jego szef uważa że powinniśmy dać sobie spokój,że już za starzy jesteśmy na dziecko,że za małe mieszkanie,itd...Ogólnie jest na nie :(

Ja niestety nie wiem czy będzie możliwość podjęcia próby bo mój M w delegacji :( Nie wiem czy szef zgodzi się go przywieźć na jeden dzień... Tym bardziej że jego szef uważa że powinniśmy dać sobie spokój,że już za starzy jesteśmy na dziecko,że za małe mieszkanie,itd...Ogólnie jest na nie :(
Niech szef sie zajmie swoim zyciem a nie Waszym Pyzia!
Pyzia jak tylko chcecie tego dzieciatka to trzeba walczyc!
Nie slychaj szefa bo glupi jest, nie ma prawa tak Wam mowic!

Niech szef sie zajmie swoim zyciem a nie Waszym Pyzia!
Pyzia jak tylko chcecie tego dzieciatka to trzeba walczyc!
Nie slychaj szefa bo glupi jest, nie ma prawa tak Wam mowic!

Nie przejmuj się co jakiś pacan mówi! Skoro Ty wiesz, że dacie rade i czas jest jeszcze odpowiedni to co mu do tego... Ah, nawet o tym nie myśl! Jeśli teraz nie da rady, bo jakaś głupia delegacja Wam wypadła to jest jeszcze następny miesiąc i następny! Głowa do góry i nie ma marudzenia! <3

Pyzia sa tu na watkach dziewczyny w Twoim wieku i sie staraja. Tak jak napisala aniay podazaj za sercem i nie przejmuj sie glupimi uwagami. My tutaj bedziemy zawsze Cie wspierac!!!

reklama
przepraszam a co ma jego szef do Waszych staran???

Do góry