reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Hej dziewczyny jest was tutaj tak duzo , że nie nadążam z czytaniem !!!

A to źle że jest nas az tylu , bo to znaczy , że coraz wiecej osob ma problem z ciążą - a to już mi się nie podoba ;(

Mówili w ddtvn że 1,5 mln par ma problem żeby w ogóle zajść w ciążę. Więc to 3 mln Polaków :-/
A to tylko ci co się leczą.

reklama
jak ja mialam zabieg usuniecia martwej ciazy to mi lekarz opowiadal, ze codziennie maja conajmniej jeden taki zabieg, czesto dwa-trzy, miasto 30 tys plus wioski obok, czaicie to? ile kobiet przezywa taka tragedie :no:

Hehe
To musi być jakaś regulacja paska albo skroc go sobie ;-)

Ja niby przed drugą ciąża (poronilam) miałam ostatni cykl 26 dni ale średnia miałam 27 bo zazwyczaj 29 dni. Teraz mi wylicza apka 29 dni bo to pierwszy cykl z @ po poronieniu i nie ma innych danych. Ale w każdym razie testuje 1 lutego więc razem prawie :-)
To wtedy będę miała ją pod pachą :D jest wysoka ta torebka ale to nic. :D

No poczytajcie sobie dziewczyny o szczepieniach dzieci, jak rozwalaja uklad immunologiczny, o zywnosci gmo co robi z organizmem, o tym jak nas truja z powietrza opryskuja nas aluminium barem i innyn dziadostwem( wpiszcie sobie w google smugi chemiczne na niebie) wiedzie co powiedzial Bill Gates na konferencji, wszystko jest w internecie, o depopulacji ludnosci szczepionkami( wpiszcie w wyszukiwarce) a nasza szczepionka przeciw hpv? Wszystkie kraje ja wycofuja, dzuewczynki zostaja kalekami, w psychiatrykach je zamykaja. Nasz wspanialy rzad wzial je do obowiazkowego kalendarza szczepien. W glowie sie nie miesci, ta szczepionka podobno moze dzialac na jajniki i dziewczynki beda bezplodne. Wpiszcie sobie w google i poczytajcie. W glowie sie nie muesci!!!

No poczytajcie sobie dziewczyny o szczepieniach dzieci, jak rozwalaja uklad immunologiczny, o zywnosci gmo co robi z organizmem, o tym jak nas truja z powietrza opryskuja nas aluminium barem i innyn dziadostwem( wpiszcie sobie w google smugi chemiczne na niebie) wiedzie co powiedzial Bill Gates na konferencji, wszystko jest w internecie, o depopulacji ludnosci szczepionkami( wpiszcie w wyszukiwarce) a nasza szczepionka przeciw hpv? Wszystkie kraje ja wycofuja, dzuewczynki zostaja kalekami, w psychiatrykach je zamykaja. Nasz wspanialy rzad wzial je do obowiazkowego kalendarza szczepien. W glowie sie nie miesci, ta szczepionka podobno moze dzialac na jajniki i dziewczynki beda bezplodne. Wpiszcie sobie w google i poczytajcie. W glowie sie nie muesci!!!
ja sie kiedys wglebialam w ten temat, i beczalam jak czytalam jakie konsekwencje niosa niektore szczepienia za soba, a na temat zywnosci nie bede sie wypowiadac, bo strach jesc cokolwiek

reklama
Do góry