reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Kotek to tez po to by chłopaki od meza mogły sie trochę zregenerować w sensie był mocniejszy strzał bo sam cykl h facetów trwa 3 mce .

Kasiaion szkoda ze przyszła :/

Lenaka wiesz czasem natury nie sa sie wyjaśnić ..

Ja dostałam @ dwa tygodnie po porodzie, karmiłam tylko miesiąc... dostałam bardzo silnej alergii i musiałam przez dwa tygodnie antybiotyki brać:( Odczekałam dwa pełne cykle, później jeden tylko obserwowałam żeby sprawdzić czy wszystko jest ok, czy owulacja się w ogóle pojawia, a teraz za mną pierwszy cykl starań... jeszcze nie zakończony @ więc czekam i czekam z utęsknieniem:)
Dostałam już zielone światło od mojej Ginekolog, jeśli przez następne dwa cykle nie zajdę w ciąże to mnie zacznie stymulować clo:)
Super ze sie juz staracie, Ja tez bym taka mala przerwe chciała miec. Tez mam brata rok starszego i to jest ekstra miec taka mała różnice wieku.
Oby tylko moj mąż nie był przeciwko :) no i obym rodziła pierwsze naturalnie bo po cc to trzeba obowiązkowo odczekać..

NeSSi hehe dobry, dlaczego nie chce brata? Ile ma lat? :-)

Powiedział, że nie chce się dzielić swoimi samochodami ... dlatego woli dziewczynę :laugh2: Jeszcze nie kuma, że dziewczynki się przy starszych braciach interesują tym samym co oni. Nie złamię mu serca ... niech myśli, że dziewczynki lubią tylko lalki i My little Pony ... :-) :) Szogun ma 6 lat.

Super ze sie juz staracie, Ja tez bym taka mala przerwe chciała miec. Tez mam brata rok starszego i to jest ekstra miec taka mała różnice wieku.
Oby tylko moj mąż nie był przeciwko :) no i obym rodziła pierwsze naturalnie bo po cc to trzeba obowiązkowo odczekać..

Mi to pewnie tak szybko się nie uda, więc wolałam wcześniej zacząć:) Niestety cesarki bardzo często są umawiane i nie mają nic wspólnego z tym że kobieta nie może urodzić siłami natury. Na oddziale na którym leżałam po porodzie z 40 kobiet tylko 2 urodziły siłami natury. Kobiety bolą się bólu, krwi i stresu związanego z porodem, więc wolą się zapisać na cc niż spróbować urodzić same:)

reklama
Mi to pewnie tak szybko się nie uda, więc wolałam wcześniej zacząć:) Niestety cesarki bardzo często są umawiane i nie mają nic wspólnego z tym że kobieta nie może urodzić siłami natury. Na oddziale na którym leżałam po porodzie z 40 kobiet tylko 2 urodziły siłami natury. Kobiety bolą się bólu, krwi i stresu związanego z porodem, więc wolą się zapisać na cc niż spróbować urodzić same:)

Ja miałam akurat nieplanowane CC ze wzgl. na prawdziwe zagrożenie życia dziecka. W moich czasach tylko ja byłam po CC ... być może teraz jest tych zabiegów więcej. Jednego jestem pewna ... Połóg miałam bezproblemowy, gdyż wiadomo wszystko wyczyścili ....ale nie życzę jeśli nie musicie CC nikomu. Bardzo długo dochodziłam do siebie ... Inne mamy po naturalnym porodzie śmigały w następnej dobie a ja dogorywałam jeszcze przez miesiąc w domu.

Do góry