Avis
Fanka BB :)
no duza jest i cos na nia mialas zapisane? jak to wygladalo? co lekarz powiedzial?
W sumie to nic mi o niej nie powiedział, tylko, że nie groźna... A od niedawna boli mnie z tamtej strony
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no duza jest i cos na nia mialas zapisane? jak to wygladalo? co lekarz powiedzial?
Biedna dobrze ze idziesz do neurologa, niech porządnie cię zbadają.hej bylam u lekarza, dostalam leki, mam skierowanie do neurologa, boli mnie nadal, bol masakryczny
to ja bym poszla do lekarza, jesli bol jest bardzo silny, to nie ma zartowW sumie to nic mi o niej nie powiedział, tylko, że nie groźna... A od niedawna boli mnie z tamtej strony
Super ze sie juz staracie, Ja tez bym taka mala przerwe chciała miec. Tez mam brata rok starszego i to jest ekstra miec taka mała różnice wieku.Ja dostałam @ dwa tygodnie po porodzie, karmiłam tylko miesiąc... dostałam bardzo silnej alergii i musiałam przez dwa tygodnie antybiotyki brać Odczekałam dwa pełne cykle, później jeden tylko obserwowałam żeby sprawdzić czy wszystko jest ok, czy owulacja się w ogóle pojawia, a teraz za mną pierwszy cykl starań... jeszcze nie zakończony @ więc czekam i czekam z utęsknieniem
Dostałam już zielone światło od mojej Ginekolog, jeśli przez następne dwa cykle nie zajdę w ciąże to mnie zacznie stymulować clo
tylko ciekawe kiedy ja sie tam dostane zaczynam sie bac, ze to cos powazegoBiedna dobrze ze idziesz do neurologa, niech porządnie cię zbadają.
NeSSi hehe dobry, dlaczego nie chce brata? Ile ma lat? :-)
No I lipa:-(dostałam
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Super ze sie juz staracie, Ja tez bym taka mala przerwe chciała miec. Tez mam brata rok starszego i to jest ekstra miec taka mała różnice wieku.
Oby tylko moj mąż nie był przeciwko no i obym rodziła pierwsze naturalnie bo po cc to trzeba obowiązkowo odczekać..
Mi to pewnie tak szybko się nie uda, więc wolałam wcześniej zacząć Niestety cesarki bardzo często są umawiane i nie mają nic wspólnego z tym że kobieta nie może urodzić siłami natury. Na oddziale na którym leżałam po porodzie z 40 kobiet tylko 2 urodziły siłami natury. Kobiety bolą się bólu, krwi i stresu związanego z porodem, więc wolą się zapisać na cc niż spróbować urodzić same