reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Claudia trzymam kciuki i czekam do jutra
A u nie naciskaj paznokciem bo polamiesz:-)

Która to ostatnio miała takie ładne paznokcie? Pokaz jakie masz teraz. Szukam inspiracji na następny raz :-)

Hej dziewczyny. Robilam dziś powtórkę. Dwie krechy z tym ze ta jedna nadal bledsza. Jestem dobrej myśli. Dziś samopoczucie lepsze bruch nadal boli i piersi. żylek błękitnych na nich przybywa wiec powinno być ok. Jutro mialam miec wolne i iść na HCG ale oczywiście moja szefowa pokrzyzowala mi plany. Nici z wolnego. Zlosliwa baba. Jak się okaże ze jestem w ciąży i ja o tym poinformuje to dostanie szalu :D
Kasiek88 wyczytalam ze masz problem z nadzerka. Ja tez. Na samym ujściu szyjki mam wielka nadzere. Z 1 dzieckiem mia lam to samo a jak za szlam w ciążę to śladu nie bylo po kilku tygodniach. Dziewczyny a jak reszta ? Kiedy testujecie ?

Hej dziewczyny. Robilam dziś powtórkę. Dwie krechy z tym ze ta jedna nadal bledsza. Jestem dobrej myśli. Dziś samopoczucie lepsze bruch nadal boli i piersi. żylek błękitnych na nich przybywa wiec powinno być ok. Jutro mialam miec wolne i iść na HCG ale oczywiście moja szefowa pokrzyzowala mi plany. Nici z wolnego. Zlosliwa baba. Jak się okaże ze jestem w ciąży i ja o tym poinformuje to dostanie szalu :D
Kasiek88 wyczytalam ze masz problem z nadzerka. Ja tez. Na samym ujściu szyjki mam wielka nadzere. Z 1 dzieckiem mia lam to samo a jak za szlam w ciążę to śladu nie bylo po kilku tygodniach. Dziewczyny a jak reszta ? Kiedy testujecie ?

Gratuluje kochana :) ja jestem w wielkim zapytajniku jak mozesz przeczytac wyzej. Jutro wszystko sie okaze po nocy czy rozkreci sie @ to cos czy nie

reklama
Ehh dola mam. Urodziny malej tort i w ogóle moi rodzice byli, mąż zadzwonił żeby malej życzenia złożyć a wyobraźcie sobie że rodzice męża nawet nie odezwali sie, nie złożyli dziecku życzeń.

Do góry