Karolina93
Fanka BB :)
No dłuży mi sie ten czas okropnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WyslalamGoska poszlo, czekam na zaproszenie
Ja nie chce wcale fb miecja mam, to moje drugie konto, bo pierwsze mialam kilka lat temu i usunelam i zalozylam potem nowe
nic nie mam jeszczeWyslalam
ja tez bez fb se zycia nie wyobrazamU mnie Facebook to jedna z firm kontaktu ze światem... Takie czasy nastały.. Jak sie było młodszym to fejs był bardzo popularny teraz to tak sporadycznie cokolwiek tam umieszczam jedynie ostatnio wchodzę bo na fejsie założono grupę z mojego kierunku i ważne informacje tam umieszczają
Wpisz Malgorzata AndrasiukGosia nic nie mam, wyslij ponownie lub podaj swoje dane
juz Cie mam, nie chcialo mi sie wyswietlic zaproszenieWpisz Malgorzata Andrasiuk